Exquise zwarte thee, verfijnd met de subtiele bloemige tonen van Crémant, afgerond met rum en limoen en zoete honing. Geserveerd in een elegant wijnglas, is elke slok van deze uitzonderlijke cocktail een echte traktatie.Vier met verfijning en geniet van deze luxe theecocktail! Voorbereiding Giet de rum, limoen en honing in de shaker. Schud vervolgens krachtig met ijsblokjes. Zeef in een gekoeld glas en vul aan met thee. Ingrediënten 3cl Gouden Rum 2cl versgeperst limoensap 1…
Ervaar de zomerse frisheid met onze Elderflower Lemonade ijsthee! Gecombineerd met vlierbloesemsiroop, een paar scheutjes limoensap en koud geserveerd, is deze thee ideaal voor warme dagen en speciale momenten. Voorbereiding Giet de kruidenthee erbij en laat afkoelen. Meng de thee met de siroop en limoensap en serveer in een longdrinkglas met een ijsblokje en de limoenschijfjes. Ingrediënten 300 mlgekoelde kruidenthee 43729 Vlierbloesemlimonade Biologische thee (dosering 2 tl op 300 ml…
Een hemelse, heerlijke mousserende wijncocktail met onze theenoviteit "Sommerlust". Sappige perziksmaak, fijne vlierbessentonen en sprankelende mousserende wijn zorgen samen voor een verfrissend, koud drankje. Voorbereiding Giet 250 ml kokend water over de Summerlust Fruit Tea en laat 10 minuten trekken. Doe de afgekoelde thee, perziklikeur, vlierbessensap, appelsap en ijsblokjes in een blender en mix tot een glad geheel. Giet snel in gekoelde champagneglazen en vul aan met mousserende…
Verfrissende maté thee met cafeïne en verse citrusvruchten. De opkikker voor warme dagen. Voorbereiding Matéthee bereiden: Laat x volle theelepels matéthee trekken in 400 ml heet water (laat het trekken op 75 graden en voeg na 5 minuten ijsblokjes toe om het af te koelen en de thee snel te laten afkoelen). Giet de afgekoelde thee-infusie in een shaker, voeg ijs en 3 schijfjes citroen toe. Voeg limoensap toe. Voeg 2 sinaasappelschijfjes en 40 ml vloeibare suiker (eenvoudige siroop) toe en…
Probeer dit verfijnde cocktailrecept met Sunset Beach en gin. Een exotische smaakervaring die je doet dromen van de Caribische zonsondergang. Voorbereiding Was en snijd de gember. Giet de thee in een theezeefje. Giet heet water over de thee, gember en rock candy en laat ca. 5 minuten trekken. Laat vervolgens afkoelen. Schil ondertussen de grapefruit, zodat de witte schil helemaal verwijderd is en snijd de filets tussen de vliezen met een mes uit. Knijp de resterende grapefruit uit. Verdeel…