Tea Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 238

Huidige filters
  • 12 Berries Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde fruit melange.

    Een vol dozijn verschillende sappige bessen maken deze fruitmix tot een echte smaakervaring. Zoete bosbessen, smakelijke bramen, sleepruimen en vlierbessen zorgen voor een prachtige diep rode en fruitige theedrank.
  • Agatha's Bester Baked Apple Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos, appel en kaneel. De combinatie van de fijne rooibos met de typische appel en kaneel maken het geheel compleet. De de typische appel en kaneel geur laten deze mengeling in het hele huis ruiken naar vers gebakken appels.
  • Alpina Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van kruiden en fruitige zwarte bes. Deze kruiden melange verwent het gehemelte met een zoete bessen personage uit de zomer met zongerijpte zwarte bessen en bramen.
  • Amaretto Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met amaretto smaak. Het typische amaretto karakter ideaal gezien met een fijn vleugje amandelen. Door het toevoegen van een vleugje room is deze vruchten melange een echt alternatief voor de klassieke genieter op koude dagen.
  • Apple Ginger Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met appel en gember. Deze laag-zurige vruchten samenstelling is gemengd met een fijne rijpe appel en de lichte kruidigheid van gember, waardoor het leidt tot een heerlijke smaak ervaring - zowel warm als koud te serveren.
  • Apple Lemon Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met appel en citroen. Deze vruchten melange verwent uw smaakpapillen met de zoetheid van appels en een stevige citroen noot, en is perfect afgerond met kostbare vanille stukjes.
  • Apple Mint, sliced, 500g Organic tea Login om onze prijzen te zien.
    Deze muntsoort is uniek vanwege zijn uitgebalanceerde en unieke fijne smaak. Een lichte muntnoot wordt vergezeld door de smaak van een vleugje appel.
  • Apple Yuzu Organic tea Login om onze prijzen te zien.
    Een voortreffelijke basis van rooibos, verfijnd met het aroma van yuzu, een trendy citrusfruit uit het verre Oosten die met name voorkomt in China, Japan en Korea. Deze blend inspireert met een lichte en aangename citrusnoot. Een zoete appel wordt gebruikt om deze smaak te perfectioneren, waardoor deze blend een buitengewone smaakervaring wordt. * Certified organic, DE-ÖKO-006. Ook als ijsthee een echte traktatie
  • Aqua de Jamaica Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange. De exotische-fruitige compositie met de smaak van kiwi en cactusvijg brengen u tot geweldige zonnige hoogtepunten in Caribische dromen.
  • Balm, cut Login om onze prijzen te zien.
    Een klassiek kruid met een lichte subtiele citrus note.
Pagina
Filter by
Huidige filters

Categorie

Regio/land

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd