Tea Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-10 van 238

Huidige filters
  • Woman Power Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden en fruit aroma: kruidig met de smaak van lavendel, citroengras.Heermoes, vrouwenmantel en duizendblad maken deel uit van deze kruiden samenstelling, harmonisch verrijkt met lavendel bloesem. Genieten van een pure natuurlijke balans!
  • Wild Orange Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met sinaasappel. De fruitige smaak van wilde sinaasappels gecombineerd met prachtige bloesems nodigt deze vruchten melange u uit om achterover te leunen en een lekker tijdje weg te dromen.
  • Wild Cherry Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee met kersen. Deze thee melange verleidt met een fruitige mix en een iets uitdagende wilde kersen smaak.
  • Wild Cherry Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met kersen. In deze wilde kersen melange treft u een klassieke combinatie van hibiscus, rozenbottels en appel, perfect afgemaakt met de zoetheid van druiven en de smaak van fruitige zomerzon gerijpte wilde kersen.
  • Wild Berry Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange. In deze bosvruchten melange word de fruitige smaak van wilde bessen perfect aangevuld door vlierbessen en bosbessen.
  • Wellness Tea Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange. Deze buitengewone appel samenstelling maakt het makkelijk en lekker om jezelf elke dag te behagen! De zoet-zure appel noot is licht verrijkt met kruidig ruikende rozemarijn. Subtiele smaken geven juist het speciaal tintje. Rozemarijn welk een geweldig kruid is met meerdere heilzame en gezonde eigenschappen voor de spijsvertering, bloedsomloop, je energieniveau en het tegengaan van vrije radicalen. Dit komt doordat rozemarijn een goede antioxidant is. De combinatie van appel, rozemarijn en de overige ingrediënten geven je een weldadig gevoel en kun je er weer tegenaan. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Warming Soul Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee. Fijne mix van rooibos thee geaccentueerd met de zoete kruidige smaak van vanille en kaneel verfijnd met de fijnste natuurlijke vanille.
  • Warm Soul Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van groene thee, gember en mandarijn. Zoals de naam al impliceert, is deze thee melange gecreëerd om te ontspannen en om de ziel te verwarmen. Een mix van lichte groene thee, ontelbare bloesems en fruitige appel stukjes met een jas van Matcha, perfect verfijnd met pittige gember en mandarijn smaak.
  • Vrolijk Pasen Login om onze prijzen te zien.

    Met deze natuurlijke mix van wortel, groene rooibos thee en sinaasappel maakt u uw paasbrunch compleet.

  • Verbena, cut** Login om onze prijzen te zien.
    Gedroogde en gesneden verbena blaadjes met een fris lemon karakter.
Pagina
Filter by
Huidige filters

Categorie

Regio/land

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd