Rooibos

Rooibos is een struik die tot dezelfde familie behoort als acacia's. Het groeit uitsluitend in Zuid-Afrika. Het is vooral bekend om de infusie gemaakt van de bladeren, licht gefermenteerd, waardoor het de naam "rode thee" heeft gekregen, hoewel het niet verwant is aan de theeplant. Rooibosthee kan zowel warm als koud gedronken worden. Het heeft verschillende geneeskrachtige eigenschappen, van ondersteuning bij astma, allergieën tot slapeloosheid, koliek of eczeem.

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 31-40 van 45

  • Orange Login om onze prijzen te zien.

    Let op! Receptuur gewijzigd

    Gearomatiseerde rooibos thee. De smaak van zongerijpte sinaasappelen in harmonie met milde rooibos thee.

  • Peach Nectar Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde groene rooibos thee met perzik. De smaak van mediterrane perziken in combinatie met subtiele groene rooibos maakt het tot een volle fruitige smaak ervaring.
  • Raspberry-Vanilla Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde rooibos thee met framboos en vanille. Deze rooibos thee melange verwent de smaakpapillen met een zoet fruitig vleugje zongerijpte zomerse frambozen samen met een vleugje vanille.
  • Red Fruits Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene rooibos thee. Een creatie van exclusieve groene rooibos thee perfect in harmonie met de fruitige smaak van binnenlandse bessen.
  • Rooibos Earl Grey Login om onze prijzen te zien.

    Met bergamot gearomatiseerde rooibos.

    Omdat wij een steeds breder assortiment aanbieden en de afname van dit product minimaal is hebben wij de keuze gemaakt dit product niet langer te produceren. 

    Zodra de voorraad op is wordt dit product van de site verwijderd.

  • Rooibos Original Login om onze prijzen te zien.
    Pure, ongemengde Zuid-Afrikaanse rooibos.
  • Rooibos Original Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Biologische originele rooibos thee.
  • Sea Buckthorn-Cream Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene rooibos thee en fruit. Prachtige groene rooibos thee verfijnd met karamel stukjes en duindoorn bessen een delicate smaak van room en uiteraard het zacht zoete karamel.
  • Sinterklaas Thee Login om onze prijzen te zien.

    Premium kruiden en delicate noten maken deze mix van rooibos thee tot iets speciaals. Met de heerlijke smaak van specerijen en sinaasappel. Het Sinterklaasfeest hoef je niet te vieren om deze gearomatiseerde mix van rooibos thee en specerijen cadeau te doen of om jezelf er mee te verwennen. Deze creatie is al een feest op zich.

  • Spice Nut Orange Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en specerijen. Premium kruiden en delicate noten maken deze mix van rooibos thee tot iets speciaals met de heerlijke smaak van specerijen en sinaasappel.
Filter by

Categorie

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd