Rooibos

Rooibos is een struik die tot dezelfde familie behoort als acacia's. Het groeit uitsluitend in Zuid-Afrika. Het is vooral bekend om de infusie gemaakt van de bladeren, licht gefermenteerd, waardoor het de naam "rode thee" heeft gekregen, hoewel het niet verwant is aan de theeplant. Rooibosthee kan zowel warm als koud gedronken worden. Het heeft verschillende geneeskrachtige eigenschappen, van ondersteuning bij astma, allergieën tot slapeloosheid, koliek of eczeem.

 

Foto-tabel Lijst
Van laag naar hoog sorteren

Producten 31-40 van 45

  • Good Evening Tea Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van rooibos en kruiden, licht en goed uitgebalanceerd met ingrediënten als kamille, venkel en melisse, afgerond met valeriaan en een vleugje lavendel bloesem. O.a. venkel brengt ingewanden tot rust en is mond verfrissend. De rustgevende kamille bezorgt u net als valeriaan een goede nachtrust en de lavendel helpt bij nervositeit, stress, rusteloosheid. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Fireside Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde rooibos thee met kaneel en sinaasappel. Een fris en kruidige smaak avontuur - afgerond met een vleugje kaneel en sinaasappel, deze rooibos thee melange is een speciale traktatie - niet alleen op koude dagen.
  • Dream Catcher Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en fruit. Deze rooibos samenstelling krijgt zijn fruitige frisse smaak door de aangenaam zurige smaak van Noordelijke duindoorn bessen, harmonieus geperfectioneerd met een zoete sinaasappel noot.
  • Crème Brûlée Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en fruit met de smaak van karamel en vanille. Dessert smaak op zijn best. Deze rooibos thee melange bouwt de perfecte basis voor de typische romige smaak van een Crème Brûlée, verfijnd met geselecteerd tonkaboon extract. De zoete karamel noot perfectioneert dit smaakgenot.
  • Cream-Caramel Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde rooibos thee met karamel en crème. Karakteristieke mildheid van rooibos thee gecombineerd met delicate smaak van room en rijke karamel.
  • Cranberry-Mandarin Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene rooibos thee en fruit. Deze thee lekkernij met zijn combinatie van sappige zoete mandarijnen en fruitige uitdagende veenbessen word bekroond met een vleugje pepermunt en room.
  • Chocolate-Coconut Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en specerijen. Delicate cacao kernen ronden de milde smaak van rooibos af en ontmoeten uiteindelijk de exotische kokosnoot - een hemelse ervaring!
  • Chill Bill Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde melange van groene rooibosthee en fruit.

    Wees zoals Bill en chill, want deze unieke mix van hennepzaden, chili en aardbei zal je zeker in een goed humeur brengen. Geniet van deze fruitige rooibostheemelange met een vleugje chili, en die vervelende alledaagse zorgen zullen wegsmelten. Laat het allemaal maar gaan.

    Trendsetter met succesgarantie.

  • Chai Massai Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van rooibos thee en specerijen. De unieke smaak van geselecteerde kruiden geeft deze rooibos thee melange zijn bijzondere smaak. Door het toevoegen van een scheutje melk of room, gezoet met honing naar wens, is het een cafeïne-vrij alternatief voor de klassieke chai thee op zwarte of groene thee basis.
  • Capetown Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde rooibos thee met mango en passievrucht. Gevoelige bloesems vleien deze samenstelling van zoete rooibos thee met exotische mango en passievrucht.
Filter by

Categorie

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd