Thee & Gezondheid

Thee en gezondheid daar is veel over te lezen op het internet.

Veel onderzoeken wijzen uit dat er positieve werking is te vinden in het gebruik van thee en kruiden.

Dat is een prettige wetenschap, maar om bij ons eigen vak te blijven beperken wij ons dan ook tot het aanbieden van de diverse producten.

Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Huidige filters
  • Good Evening Tea Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van rooibos en kruiden, licht en goed uitgebalanceerd met ingrediënten als kamille, venkel en melisse, afgerond met valeriaan en een vleugje lavendel bloesem. O.a. venkel brengt ingewanden tot rust en is mond verfrissend. De rustgevende kamille bezorgt u net als valeriaan een goede nachtrust en de lavendel helpt bij nervositeit, stress, rusteloosheid. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Herbs of Happiness Login om onze prijzen te zien.
    Een zachte kruiden thee met de positieve effecten van de natuur. Deze kruiden samenstelling geeft je weer kracht bij examenstress, nervositeit, depressies en bij het herstellen van griep. Het is rustgevend, ontsteking remmend, zuiverend en zit vol vitamines. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • I Feel Calm Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde blend van rooibos en kruiden. Een rustgevende thee, door de creatie van valeriaan, melisse en sinaasappel. Deze thee geeft een oase van rust met een heerlijk vleugje sinaasappel.
Filter by
Huidige filters

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd