Thee & Gezondheid

Thee en gezondheid daar is veel over te lezen op het internet.

Veel onderzoeken wijzen uit dat er positieve werking is te vinden in het gebruik van thee en kruiden.

Dat is een prettige wetenschap, maar om bij ons eigen vak te blijven beperken wij ons dan ook tot het aanbieden van de diverse producten.

Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 22

  • Berry Herbs Organic Tea ( Alkaline ) Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke blend van kruiden en fruit met een frisse munt smaak.
  • Chamomile Login om onze prijzen te zien.
    Puur kamille. Een natuurlijk product, werkt antibacterieel en tegen schimmels. Kamille kan om zijn medicinale werking ondersteunend gebruikt worden tegen maag- en darmproblemen, stress, slapeloosheid, menstruatiepijn, hoofdpijn, infecties, hooikoorts en diabetes. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Cranberry Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met cranberry. In deze vruchten melange zijn zoete appelstukjes aangevuld met de zuurgraad van hibiscus en perfect gecombineerd met een trendy cranberry smaak. De cranberry ondersteunt ter preventie van urineweg infecties bevat grote hoeveelheid vitamine C en antioxidanten. Versterkt het immuunsysteem, en maakt u minder snel vatbaar voor het krijgen van een verkoudheid of griep. De antioxidanten, die in de cranberry aanwezig zijn, beschermen onze hart- en bloedvaten. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Decaffeinated Tea (Ceylon) Login om onze prijzen te zien.
    Zwarte Ceylon thee met een medium, open blad en medium rood-bruine infusie, mild karakter. Wij noemen het liever gedecaffineerd in plaats van theïne vrij want in caffeine vrije thee zit altijd nog een minimaal percentage theine. Uiteraard is een decaffeinated product prettig als u gevoelig bent voor theine of als de opwekkende stof u juist teveel activiteit geeft.
  • Fasting Tea - Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke kruiden blend met de frisse melisse smaak.
  • Feel Good Herbs ( alkaline ) Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden. De triade van dit milde aromatische kruidenmengsel ondersteunt uw welzijn en persoonlijke balans. o.a. de malve bloesem geeft ondersteuning aan luchtwegen en het spijsverteringsstelsel, de rozenbottel is de vitamine C. bom , en de melisse werkt kalmerend, helpt bij migraine, slapeloosheid en lichte hartklachten. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Fit for the Day Login om onze prijzen te zien.
    Mix van kruiden en specerijen. Energie gevende kick, met vers citroengras pittige gember en sappige fruitstukjes. Een prima mix om de dag te beginnen! Natuurlijk op smaak gebracht met sinaasappel. Citroengras is een bekend middel bij griep, verkoudheid, hoest, koorts en bronchitis, buikpijn en hartkloppingen en gember was onder de Romeinen al een geliefd kruid om haar medicinale toepassingen, met name bij maag- en darmproblemen, spijsverteringsproblemen, bij griep en spierpijn. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Ginger cut Login om onze prijzen te zien.
    Puur gember. Gember heeft veel positieve effecten. Helpt het reactievermogen en het geheugen te verbeteren, kan gebruikt worden bij reisziekte, ochtendmisselijkheid en gember is zeer effectief tegen infecties aan het tandvlees. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Good Evening Tea Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van rooibos en kruiden, licht en goed uitgebalanceerd met ingrediënten als kamille, venkel en melisse, afgerond met valeriaan en een vleugje lavendel bloesem. O.a. venkel brengt ingewanden tot rust en is mond verfrissend. De rustgevende kamille bezorgt u net als valeriaan een goede nachtrust en de lavendel helpt bij nervositeit, stress, rusteloosheid. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Good Morning Login om onze prijzen te zien.
    Groene thee gearomatiseerd met mango en rabarber. De exotische smaak van mango gecombineerd met de smaak van rabarber geeft een heel bijzondere smaakbeleving.
Pagina
Filter by

Regio/land

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd