Thee & Gezondheid

Thee en gezondheid daar is veel over te lezen op het internet.

Veel onderzoeken wijzen uit dat er positieve werking is te vinden in het gebruik van thee en kruiden.

Dat is een prettige wetenschap, maar om bij ons eigen vak te blijven beperken wij ons dan ook tot het aanbieden van de diverse producten.

Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 11-20 van 22

  • Herbal Flowers ( Alkaline ) Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke blend van kruiden en fruit met de frisse smaak van melisse.
  • Herbs of Happiness Login om onze prijzen te zien.
    Een zachte kruiden thee met de positieve effecten van de natuur. Deze kruiden samenstelling geeft je weer kracht bij examenstress, nervositeit, depressies en bij het herstellen van griep. Het is rustgevend, ontsteking remmend, zuiverend en zit vol vitamines. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • I Feel Calm Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde blend van rooibos en kruiden. Een rustgevende thee, door de creatie van valeriaan, melisse en sinaasappel. Deze thee geeft een oase van rust met een heerlijk vleugje sinaasappel.
  • I Feel Pretty Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke blend van kruiden en fruit, o.a. perzik. De schoonheid van deze thee ligt in de kruiden basis , verrijkt met aloë vera, pioenen en spirulina. De smaak van perzik verfijnt het aangename mengsel. De aloë vera heeft een gunstig effect op de spijsvertering, vetverbranding en de elasticiteit van uw huid. En salie wat de genezing bevorderd van alle ontstekingen van de darm, maag, lever, galblaas en urinewegen. De lavendel stimuleert de vocht en wind afdrijving, Zo voelt u zich snel weer prettig. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • I Feel Pure Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk blend van kruiden en groene thee met detox effect. Deze kruiden en specerijen compositie van berkenbladeren, gerstgras en brandnetelblaadjes is versterkt met een fijne venkel en anijs smaak. Detoxen is goed voor de gezondheid, helpt bij overgewicht, heeft een positieve invloed op de gemoedstoestand én is goed voor de uitstraling! ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • I Feel Refreshed Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde kruiden blend. Een natuurlijk product wat verfrissend werkt door de combinatie van nana mint, pepermunt, eucalyptus en lemongras. De hyssop staat bekend om de positieve effecten op de luchtwegen en longen , en de kleurige korenbloemblaadjes maken de frisse beleving compleet. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • I Feel Slim Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke blend van groene thee en kruiden met gember en lemongras die ondersteunend werkt bij je dieet en het duizendblad in deze blend ondersteund bij een slecht circulerende bloedsomloop, koude handen en voeten en spataderen en is heilzaam bij reumatische aandoeningen. De goudsbloem ondersteund bij mondslijmvliesontsteking, aften, spruw of tandvleesontsteking, keelontsteking, keelpijn, amandelontsteking. En de brandnetel die ook in deze blend is verwerkt is een perfect middel tegen overtollige vocht. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • I Feel Strong Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde fruit melange met citrus- goji bes. Verkwikkende fruit drank gemaakt van exotische goji bessen , appel en vlierbloesem verrijkt met vitamine C. Het speciale aroma met natuurlijke kalk olie geeft de thee zijn citrus noot die wonderwel harmonieert met de exotische smaak van goji bessen. Je voelt je sterker met deze exotische compositie die een positief effect heeft op verschillende chronische ziekten, zoals diabetes, hoge bloeddruk, koorts en leeftijdsgerelateerde oogproblemen als staar. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Refreshing Herbs Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden en specerijen. Samen zijn ze sterk! Spicy-hot gember en fris citrus citroengras. U voelt zich weer fit met deze frisse en toch pittige combinatie. O.a. gember werkt als een natuurlijke ontstekingsremmer. Het heeft ook een licht vochtafdrijvend effect. Het vergemakkelijkt het onder controle houden van een hoge bloeddruk. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Relax Yourself Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van fruit, o.a. peer en steranijs. Een mix van dagelijkse zaken houden u vaak nog lang bezig. Ontdek dan deze rustgevende mix waarbij u alle drukte van u af laat glijden. Relax !! Laat uw geesten stromen. Deze verrassende vruchten samenstelling met sappige peren is harmonisch verfijnd met kruidige steranijs en zoete venkel.
Filter by

Regio/land

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd