Winter thee

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

  • Jul Gløgg Login om onze prijzen te zien.

    Zonder Gløgg zou het geen kerst in Scandinavië zijn. Deze dieprode fruitmelange verrukt met zijn intense smaak van bessen, kruidnagel en kaneel verfijnd met een vleugje rum.

    Een alcoholvrij winterplezier dat net zo lekker is als de echte Gløgg.

  • Kerst Thee Login om onze prijzen te zien.

    Klassieke zwarte thee met een typische kruidig karakter en kerst-noot. Zo'n typische thee waar je warm van wordt. Leuk om met kerst als cadeau te geven of samen met iets lekkers genieten van deze gearomatiseerde mix van zwarte thee en specerijen. De natuurlijke vanille, kruidnagel en amandelen zorgen voor een zeer bijzondere smaakbeleving.

    Dit product staat elders op de website als Christmas Tea 10897.

  • Sinterklaas Thee Login om onze prijzen te zien.

    Premium kruiden en delicate noten maken deze mix van rooibos thee tot iets speciaals. Met de heerlijke smaak van specerijen en sinaasappel. Het Sinterklaasfeest hoef je niet te vieren om deze gearomatiseerde mix van rooibos thee en specerijen cadeau te doen of om jezelf er mee te verwennen. Deze creatie is al een feest op zich.

  • Winter Dream Login om onze prijzen te zien.
    Dromen doen we allemaal, en met deze gearomatiseerde mix van zwarte thee en specerijen mag je wegdromen`in een winterlandschap waar de smaakvolle afdronk van deze thee je zal verwarmen. Een fijne zwarte thee met zoete appels en fijne topnoten van kaneel en natuurlijke vanille beloven een winters plezier.
  • Zwarte Pieten Thee Login om onze prijzen te zien.
    Wie herkend zich niet in het kind dat verlangt naar dat handje vol pepernoten en suikergoed na herhalend  Piet  Piet Piet te roepen en hopen dat hij je wens gaat vervullen. Die hand vol, hebben wij gecombineerd in een gearomatiseerde mix van rooibos en fruit met marsepein en noten . Rooibos thee met de heerlijke smaak van marsepein en afgerond met een lichte hazelnoot noot.
Filter by

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd