Tea Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 50

Huidige filters
  • Adventtea Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee en specerijen, kruidig met kaneel en vanille. Zwarte thee met pittige kaneel, harmonieus geaccentueerd met de zoetheid van appels en fijne vanille stukjes.
  • Black Currant Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee, met fruitige zwarte bes. De typische smaak van fruitige zwarte bessen zijn harmonisch gecombineerd met volle zwarte thee. De bessen geven een perfecte look aan dit mengsel.
  • Black Mojito Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van zwarte thee, limoen en munt. Cubaans vakantiegevoel, zon, strand, turquoise zee en een Black Mojito. Een fijne zwarte thee melange met de smaak van koele groene munt, fruitige citroen stukjes en verse limoen olie maakt het tot een speciale traktatie. Warm of koud geserveerd, altijd een hit!
  • Blackberry Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee met fruitige bramen. Een prachtige Herfstverschijning met een delicate zwarte bessensmaak, deze thee is een echte fruitige smaak ervaring.
  • Candied Almond Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee en amandel. Hier wordt een klassieke zwarte thee verfijnd met amandelen en kaneel. Een subtiele hint van gekonfijte amandelen maakt deze mix compleet.
  • Caramel Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee romig van smaakvolle karamel. Geoptimaliseerd recept. De zoetheid van macadamia noten flatteert de romige karamel smaak en draait deze zwarte thee melange in een zoete zonde waarvan u geen spijt krijgt.
  • Chai Tea Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee en specerijen, kruidig smaak van specerijen, en sinaasappel. In het Oosten beschrijft de naam "Chai" bijna elke soort thee. Deze thee creatie is afkomstig uit de Indiase traditie en heeft een zeer intensieve en frisse kruidige smaak door de verscheidenheid van aromatische kruiden en een lichte sinaasappelsmaak.
  • Christmas Tea Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee en specerijen. Klassieke zwarte thee met een typische kruidige, Christmas noot. De natuurlijke vanille, kruidnagel en noten zorgen voor een zeer bijzondere smaakbeleving. Een typische thee waar je warm van wordt.
  • Cinnamon Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde zwarte thee met kruidige kaneel. Typische zachte Ceylon thee verfijnd met een natuurlijke noot van kaneel. Door het toevoegen van een scheutje melk of room is deze thee een uitzonderlijke ervaring.
  • Cinnamon-Orange Organic tea Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde melange van zwarte thee en kruiden

    De basis is een fijn aromatische zwarte thee van de buitengewone oorsprong Mozambique.

    We hebben deze aangename zwarte thee verfijnd met een klassieke kaneel-oranje toets.

    * Gecertificeerd biologisch, DE-ÖKO-006

Pagina
Filter by
Huidige filters

Categorie

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd