Tea Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 52

Huidige filters
  • Agatha's Bester Baked Apple Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos, appel en kaneel. De combinatie van de fijne rooibos met de typische appel en kaneel maken het geheel compleet. De de typische appel en kaneel geur laten deze mengeling in het hele huis ruiken naar vers gebakken appels.
  • Apple Ginger Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met appel en gember. Deze laag-zurige vruchten samenstelling is gemengd met een fijne rijpe appel en de lichte kruidigheid van gember, waardoor het leidt tot een heerlijke smaak ervaring - zowel warm als koud te serveren.
  • Apple Strudel with Pistachios Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee met de smaak van apfelstrudel en pistache. Heerlijke mix van rooibos thee met de typische fruitige smaak van apfelstrudel, minutieus verfijnd met amandelen en pistachenoten.
  • Blood Orange Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijke mix van rooibos thee en sinaasappel. Deze rooibos melange heeft de unieke intense smaak van verse sinaasappelen zacht aangeraakt door de lichte zuurheid van de hibiscus. Gecertificeerd biologisch.

    Receptuur gewijzigd met artikelnummer 43343.

  • Candied Almonds Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en noten. De zoetheid van rooibos thee perfect geharmoniseerd met de bijzondere smaak van gekonfijte amandelen maakt deze thee tot een 'zoete zonde zonder spijt ".
  • Capetown Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde rooibos thee met mango en passievrucht. Gevoelige bloesems vleien deze samenstelling van zoete rooibos thee met exotische mango en passievrucht.
  • Chai Massai Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van rooibos thee en specerijen. De unieke smaak van geselecteerde kruiden geeft deze rooibos thee melange zijn bijzondere smaak. Door het toevoegen van een scheutje melk of room, gezoet met honing naar wens, is het een cafeïne-vrij alternatief voor de klassieke chai thee op zwarte of groene thee basis.
  • Chai Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van zwarte thee en specerijen. Een volle zwarte thee met gedurfde specerijen. Deze chai thee heeft een harmonieuze evenwichtige smaak en is perfect voor het maken van de immer populaire chai latte. Zet naar smaak een sterke infusie van de thee, bereid met warme melk en als kroon van de latte een ruime hoeveelheid opgeschuimde melk.
  • Chill Bill Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde melange van groene rooibosthee en fruit.

    Wees zoals Bill en chill, want deze unieke mix van hennepzaden, chili en aardbei zal je zeker in een goed humeur brengen. Geniet van deze fruitige rooibostheemelange met een vleugje chili, en die vervelende alledaagse zorgen zullen wegsmelten. Laat het allemaal maar gaan.

    Trendsetter met succesgarantie.

  • Chocolate-Coconut Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en specerijen. Delicate cacao kernen ronden de milde smaak van rooibos af en ontmoeten uiteindelijk de exotische kokosnoot - een hemelse ervaring!
Pagina
Filter by
Huidige filters

Categorie

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd