Tea Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 41-50 van 238

Huidige filters
  • Cranberry Grenadine Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange. Een laag-zurige fruit melange met de sterke smaak van cranberry, goji en açai "power fruit", zoet en sappig, afgerond met grenadine aroma.
  • Cranberry-Mandarin Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene rooibos thee en fruit. Deze thee lekkernij met zijn combinatie van sappige zoete mandarijnen en fruitige uitdagende veenbessen word bekroond met een vleugje pepermunt en room.
  • Creamy Berry Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee en fruit. Exclusieve thee melange met de fruitige bessen smaak van zongerijpte bosbessen en cranberry's met een zacht boeket van room en vanille.
  • Crème Brûlée Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en fruit met de smaak van karamel en vanille. Dessert smaak op zijn best. Deze rooibos thee melange bouwt de perfecte basis voor de typische romige smaak van een Crème Brûlée, verfijnd met geselecteerd tonkaboon extract. De zoete karamel noot perfectioneert dit smaakgenot.
  • Crémant Sorbet Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van witte thee, groene thee en fruit. Het uiterlijk van deze kostbare mix van Mao Feng en Pai Mu Tan wordt bekroond door een verscheidenheid aan geselecteerde vruchten. Het boeket van natuurlijke druif en rozen smaak, maakt het tot een genot.

    Voorheen was dit onze Champagne sorbet.

  • Cyclone Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerd kruidenmengsel. Een stormachtige pittige kruiden met een briesje van anijs.
  • Donna Camomile Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden en fruit. Harmonieus zacht kruidenmengsel met kamille en een vleugje natuurlijke sinaasappel en vanille om het af te ronden.

    Receptuur gewijzigd met artikelnummer 43401.

  • Dream Catcher Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en fruit. Deze rooibos samenstelling krijgt zijn fruitige frisse smaak door de aangenaam zurige smaak van Noordelijke duindoorn bessen, harmonieus geperfectioneerd met een zoete sinaasappel noot.
  • Dream Dancer Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee, witte thee en fruit. Gecombineerd met kostbare witte thee en een fruitige hint van perzik, nodigt deze groene thee u uit om plezierig weg te dromen.
  • Earl Grey Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee met licht citroen-achtige smaak, en bergamot. Deze full-bodied zwarte thee melange wordt aangevuld met een licht, fris bergamot karakter - een klassieker onder de gearomatiseerde thee.
Filter by
Huidige filters

Categorie

Regio/land

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd