Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 431-440 van 506

  • Sensual Time Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van kruiden en specerijen. Beleef een sensuele tijd met heerlijke kruiden, zoete kaneel en geselecteerde vanille, bekroond met de verleidelijke smaak van gekonfijte vruchten.
  • Sikkim TGFOP1 Second Flush Temi Login om onze prijzen te zien.
    Zwarte thee uit de regio East Sikkim, Noord-India. een "kleurrijk" blad, zeer groot aandeel tips, roodbruine infusie, bloemig en zoet.
  • Silence Login om onze prijzen te zien.

    Gearomatiseerde mix van kruiden en fruit. De unieke zoete fruitige smaak van perziken in combinatie met delicate kruiden resulteren in een harmonieuze compositie, met o.a. melisse dat kalmerend en harmoniserend werkt en geschikt is voor mensen die licht nerveus van nature zijn. Ondersteund bij migraine, ,slapeloosheid en lichte hartklachten door nervositeit. De zoetige appelstukjes, valeriaan en perzikstukjes maken dat u onnodige spanningen relativeert. .

    ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)

  • Sinterklaas Thee Login om onze prijzen te zien.

    Premium kruiden en delicate noten maken deze mix van rooibos thee tot iets speciaals. Met de heerlijke smaak van specerijen en sinaasappel. Het Sinterklaasfeest hoef je niet te vieren om deze gearomatiseerde mix van rooibos thee en specerijen cadeau te doen of om jezelf er mee te verwennen. Deze creatie is al een feest op zich.

  • Sir Lancelot Login om onze prijzen te zien.

    Als ridder van de ronde tafel houdt Sir Lancelot van rokerige, donkere tonen als het gaat om eten en drinken. Deze thee met Lapsang Souchong, noten en sinaasappelschil zou deze heer zeker bevallen. Een thee voor fijnproevers en fijnproevers!

     

  • Sleep Delight Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Venkel- en braambladeren geven zoete tonen aan deze aromatische melange. In combinatie met pittige citroenmelisse zorgt deze kruidenmelange voor een bijzondere smaakbeleving.

  • Sleigh Ride Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met sinaasappel, specerijen en vanille. Deze vruchten mix maakt indruk in de mond met een goed georkestreerde combinatie van de fijnste natuurlijke vanille en de typische sprankelende frisse sinaasappel smaak. Kardemom, koriander en de roze peper geven een licht pittige laatste klank.
  • Smooth Peach Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee, witte thee en fruit. Een bijzonder milde thee, heerlijk gecombineerd met de geur van de zomer en zongerijpte perziken.
  • Source of Luck Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden en fruit. Een bron van geluk, verse kruiden samenstelling met hoogwaardige ingrediënten van tropische mediterrane afkomst - een pure verwennerij voor de zintuigen.
  • Source of Wisdom Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde witte en groene thee met citroen en lychee. Een echte zeldzaamheid onder theemengsels - kostbare witte thee en kleine thee-tegels uit China geaccentueerd met de lichte smaak van lychee en citroen. De bron der wijsheid.
Filter by

Categorie

Allergeen vrij

Regio/land

Zettijd

Oogst

Temperatuur