Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van laag naar hoog sorteren

Producten 391-400 van 506

  • Cinnamon Star Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee en specerijen. Fijne groene thee die voldoet aan de pittige smaak van kaneel en kruidnagel. Verfijnd met de fijnste vanille die deze melange betovert tot een echte kerst klassieker.
  • Cinnamon Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde zwarte thee met kruidige kaneel. Typische zachte Ceylon thee verfijnd met een natuurlijke noot van kaneel. Door het toevoegen van een scheutje melk of room is deze thee een uitzonderlijke ervaring.
  • Christmas Tea Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee en specerijen. Klassieke zwarte thee met een typische kruidige, Christmas noot. De natuurlijke vanille, kruidnagel en noten zorgen voor een zeer bijzondere smaakbeleving. Een typische thee waar je warm van wordt.
  • Christmas Fruit Melange Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met kaneel en kruidnagel. Deze verleidelijke evenwichtige fruit melange met de winterse smaak van kaneel en kruidnagel brengt een waar genot in kerst tijd. Een seizoensgebonden thee: Voor een ideale versheid en een perfecte smaak bieden wij deze herfst en winter specialiteit uitsluitend tijdens het seizoen van 1 Augustus tot 31 Maart.
  • Chocolate-Coconut Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en specerijen. Delicate cacao kernen ronden de milde smaak van rooibos af en ontmoeten uiteindelijk de exotische kokosnoot - een hemelse ervaring!
  • Chocolate Liquorice With Sea salt Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde blend van zwarte thee en kruiden met zoethout en chocolade smaak.
  • China Yin Zhen (Silver Needle) Login om onze prijzen te zien.
    Witte thee uit de Chinese provincie Fujian.
  • China White Dragon (Bai Long) Login om onze prijzen te zien.
    Mix van witte en groene thee uit de Chinese provincie Fujian.
  • China Tie Kuan Yin Oolong Organic tea Login om onze prijzen te zien.
    De China Ti Kuan Yin Oolong is de bekendste Chinese thee in het biologische segment. De smaragdkleurige thee die tot balletjes wordt gerold, overtuigt met een lichtgoud kleurige afdronk en mooie bloemige aroma's.
  • China Tie Kuan Yin Oolong Login om onze prijzen te zien.
    China oolong uit de provincie Fujian, lichtgroen blad, strak opgerold in ballen, honing gele infusie, zoetige smaak, intensieve bloemig aroma.
Filter by

Categorie

Allergeen vrij

Regio/land

Zettijd

Oogst

Temperatuur