Tea Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 31-40 van 238

Huidige filters
  • Chamomile Login om onze prijzen te zien.
    Puur kamille. Een natuurlijk product, werkt antibacterieel en tegen schimmels. Kamille kan om zijn medicinale werking ondersteunend gebruikt worden tegen maag- en darmproblemen, stress, slapeloosheid, menstruatiepijn, hoofdpijn, infecties, hooikoorts en diabetes. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Cherry Cassis Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruitmix melange met de smaak van zwarte bes en kersen. De smaak van vers geplukte kersen, gecombineerd met een vleugje cassis aroma resulteert in een prachtige melange.
  • Chocolate-Coconut Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en specerijen. Delicate cacao kernen ronden de milde smaak van rooibos af en ontmoeten uiteindelijk de exotische kokosnoot - een hemelse ervaring!
  • Cinnamon Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde zwarte thee met kruidige kaneel. Typische zachte Ceylon thee verfijnd met een natuurlijke noot van kaneel. Door het toevoegen van een scheutje melk of room is deze thee een uitzonderlijke ervaring.
  • Cinnamon-Orange Organic tea Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde melange van zwarte thee en kruiden

    De basis is een fijn aromatische zwarte thee van de buitengewone oorsprong Mozambique.

    We hebben deze aangename zwarte thee verfijnd met een klassieke kaneel-oranje toets.

    * Gecertificeerd biologisch, DE-ÖKO-006

  • Citro Kick Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijke mix van kruiden en fruit. Citroen en melisse voegen een speciale frisse noot toe aan deze kruiden samenstelling. 

    Receptuur gewijzgd met artikelnummer 43402.

  • Citronella Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde groene thee met citroen smaak. De klassieke smaak van groene thee harmonisch gecombineerd met verfrissend citroengras en een stevige citrus noot.
  • Coconut Kiss Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk fruit melange met de smaak van kokos en ananas.

    Kleurrijk exotisch - en een andere kijk op biologische thee. Zon-gerijpte ananas en kokos alsof vers geplukt uit de palmboom, harmoniseren perfect samen in deze mix. Een Zuidzee zomer smaakbeleving.

     

  • Coconut Truffle Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van witte thee en fruit. Deze thee smaakt als een exotische chocoladereep. De smaak van kokos en truffel is gehuld in zoete chocolade.
  • Cranberry Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met cranberry. In deze vruchten melange zijn zoete appelstukjes aangevuld met de zuurgraad van hibiscus en perfect gecombineerd met een trendy cranberry smaak. De cranberry ondersteunt ter preventie van urineweg infecties bevat grote hoeveelheid vitamine C en antioxidanten. Versterkt het immuunsysteem, en maakt u minder snel vatbaar voor het krijgen van een verkoudheid of griep. De antioxidanten, die in de cranberry aanwezig zijn, beschermen onze hart- en bloedvaten. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
Filter by
Huidige filters

Categorie

Regio/land

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd