Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van laag naar hoog sorteren

Producten 371-380 van 506

  • Crémant Sorbet Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van witte thee, groene thee en fruit. Het uiterlijk van deze kostbare mix van Mao Feng en Pai Mu Tan wordt bekroond door een verscheidenheid aan geselecteerde vruchten. Het boeket van natuurlijke druif en rozen smaak, maakt het tot een genot.

    Voorheen was dit onze Champagne sorbet.

  • Crème Brûlée Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en fruit met de smaak van karamel en vanille. Dessert smaak op zijn best. Deze rooibos thee melange bouwt de perfecte basis voor de typische romige smaak van een Crème Brûlée, verfijnd met geselecteerd tonkaboon extract. De zoete karamel noot perfectioneert dit smaakgenot.
  • Creano wooden box "BloomingTea" Mix Login om onze prijzen te zien.

    Houten kist met 12 "BloomingTea" balletjes, groene thee, witte thee, zwarte thee. Smaak en uitstraling zijn perfect gecombineerd in deze handgemaakte theebloemen. De variaties van bloeiende thee laten zien hoe heerlijk en opwindend thee drinken kan zijn.

  • Creano Teabox "BloomingTea" White tea Login om onze prijzen te zien.

    Doos met 6 "BloomingTea"-ballen, afzonderlijk in folie verpakt. Smaak en uitstraling zijn perfect gecombineerd in deze handgemaakte theebloemen. De variaties van bloeiende thee laten zien hoe heerlijk en opwindend thee drinken kan zijn.

  • Creano Teabox "BloomingTea" Green tea Login om onze prijzen te zien.

    Doos met 6 "BloomingTea"-ballen, afzonderlijk in folie verpakt. Smaak en uitstraling zijn perfect gecombineerd in deze handgemaakte theebloemen. De variaties van bloeiende thee laten zien hoe heerlijk en opwindend thee drinken kan zijn.

  • Creano "BloomingTea" Green tea Login om onze prijzen te zien.

    Zak met 72 "BloomingTea"-ballen, 6 variaties, individueel verzegeld met folie. Smaak en uitstraling zijn perfect gecombineerd in deze handgemaakte theebloemen. De variaties van deze bloeiende thee laten zien hoe heerlijk en opwindend thee drinken kan zijn.

  • Creano "BloomingTea" gift set Green tea and glass tea pot Login om onze prijzen te zien.

    Glazen theepot 0,5 l, hoogte 135 mm en doos met een verscheidenheid aan 6 "BloomingTea"-ballen, elk 7 g, gearomatiseerde groene thee, in een geschenkdoos. Smaak en uitstraling zijn perfect gecombineerd in deze handgemaakte theebloemen. De variaties van bloeiende thee laten zien hoe heerlijk en opwindend  thee drinken kan zijn.

  • Creano "AbloomTea" Login om onze prijzen te zien.
    Theebloemen in 6 variaties.
  • Creamy Berry Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee en fruit. Exclusieve thee melange met de fruitige bessen smaak van zongerijpte bosbessen en cranberry's met een zacht boeket van room en vanille.
  • Cream-Caramel Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde rooibos thee met karamel en crème. Karakteristieke mildheid van rooibos thee gecombineerd met delicate smaak van room en rijke karamel.
Filter by

Categorie

Allergeen vrij

Regio/land

Zettijd

Oogst

Temperatuur