Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 341-350 van 506

  • Mindfulness & Tea Silence Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijke kruidenmelange

    • Natuurlijk, zonder toegevoegde smaakstoffen

  • Miss Rose Organic Tea * Login om onze prijzen te zien.
    Fijne rozenblaadjes op een bed van exquise witte en groene thee gewikkeld in de geur van hoogwaardige, natuurlijke Siciliaanse biologische citroen en bergamotolie. Onze vrouwelijke interpretatie van de Earl Grey
  • Moederdag thee Login om onze prijzen te zien.
    Speciaal voor moeders die graag verrast willen worden met de warmte die zij vroeger deelden hebben wij een gearomatiseerde mix van rooibos thee en noten aangevuld met liefdevolle hartjes. De zoetheid van rooibos thee perfect geharmoniseerd met de bijzondere smaak van gekonfijte amandelen maakt deze thee tot een 'zoete zonde zonder spijt ".
  • Monk's Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte en groene thee, citroen-achtig met bergamot en vanille. Een kostbare thee mix van geselecteerde zwarte en groene thee, geperfectioneerd met een vleugje bergamot en natuurlijke vanille extract.
  • Morning Dew Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden en fruit. Een ochtend dauw verse pepermunt gecombineerd met citroen mirte en citroengras zorgen voor een zachte smaak ervaring.
  • Morning Star Breakfast Tea Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden en fruit. In deze kruiden melange is sprankelende frisheid van pepermunt afgerond met de fruitige zurige smaak van vers geperst sappige grapefruit. Een heerlijke ontbijt thee !
  • Morocco Maté Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke blend van Maté en specerijen.
  • Mosambik Monte Metilie OP BIO Login om onze prijzen te zien.
    Biologisch gecertificeerde zwarte theespecialiteit uit Mozambique - een echte insider tip uit Afrika. De thee kenmerkt zich door een fijn gerold en taai blad. Door het hoge gehalte aan gouden tips is de thee een lust voor het oog. In tegenstelling tot de Assam, wordt hij gekenmerkt door zijn fijne tonen en een milde afdronk.
  • Mosambik Monte Metilile White Tea Biotee Login om onze prijzen te zien.
    Biologisch gecertificeerde witte thee van oorsprong Afrika. Nog een geheime tip. Deze thee kenmerkt zich door een licht kleurige afdronk en een aangenaam fruitig aroma. Een thee die zo volledig onnatuurlijk is voor de oorsprong Afrika. De lange dunne draadblaadjes met veel zilveren puntjes doen meer denken aan een specialiteit uit China.
  • Mountain Herbal Blend Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijke kruidenmelange.

    Beklim de top van plezier met onze bergkruidenmelange.

    Aromatische klassieke biologische kruiden zoals salie en tijm ontmoeten anijs en Oost-Indische kers, waardoor deze speciale melange een echte traktatie is voor alle liefhebbers van kruidenthee.

    Perfect als ijsthee.

    Gecertificeerd organisch, NL-BIO-01

Filter by

Categorie

Allergeen vrij

Regio/land

Zettijd

Oogst

Temperatuur