Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van laag naar hoog sorteren

Producten 301-310 van 506

  • Ginger Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde zwarte thee met een kruidige gember smaak. Een samenstelling die maakt dat je overal een warm gevoel hebt - niet alleen op koude dagen. De van nature kruidige hint van gember vermengt met de karakteristieke zwarte thee vervuld met een lichte en aangename kruidigheid.

  • Fruity Happiness Login om onze prijzen te zien.

    Melange van natuurlijk fruit.

    Meer dan een handje vol fruit maakt deze fruit melange een spektakel voor de zintuigen. De verschillende bessen zorgen voor een perfecte balans tussen de zoetheid en het zuur. Dit smaakprofiel wordt aangevuld met verse pepermunt die deze thee een speciale kick geeft.

  • Fruitful Berry Compote Login om onze prijzen te zien.
    Een echte fruit bom, zoals mama's bessencompote! Gevuld met fruitige, licht zure bessen, deze fruitmelange doet ons denken aan warme zonnige uren en bessen plukken in onze eigen tuin.
  • Fruit Symphony Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit / kruiden melange met abrikoos, perzik en aardbei. Vele kleurrijke bloemen komen samen met de smaak van fruitige aardbeien zoete perziken en abrikozen. Deze mix plaatst u in een bijzonder goed humeur!
  • Fruit Melange Organic Tea for Children* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met vanille. Een zoete en fruitige combinatie - een pure '' fruit ervaring '' met een vleugje van de beste bourbon vanille. Ideale vruchten thee voor kinderen.
  • Fruit Garden Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange. Deze vruchten melange is een frisse zomerse verschijning met de fruitige en zoete smaak van abrikozen en perzik.
  • Fruit Basket Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met appel en vlierbes. De naam zegt het al, deze natuurlijke mix heeft alles wat je zou vinden in een fruitmand. Frambozen, kersen, ananas, bananen en vlierbessen. Dit alles zet deze melange in, te komen tot een ware smaak explosie. Zonder enige toegevoegde smaakstoffen.
  • Fruit Active Login om onze prijzen te zien.

    Deze kleurrijke vruchtentheemelange is een echte alleskunner die op vakkundige wijze de zoetheid van tropisch fruit combineert met de fijne zuurgraad van hibiscusbloesems. Of het nu warm of ijskoud is, deze fruitige mix is ​​de perfecte metgezel voor alle buitenactiviteiten voor het hele gezin.

    Trendsetter met succesgarantie
    Ook als ijsthee een echte traktatie

    Voedingswaarde-etikettering noodzakelijk in de EU

  • Fresh Breeze Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden, vlierbes en mint. Puur natuur! In deze kruidenmix word verse nana mint aangeraakt door een fruitige aromatische noot van vlierbessen. Een frisse bries !
  • Formosa Super Fancy Oolong "Black Dragon" Login om onze prijzen te zien.
    Oolong uit Taiwan, zeer grof bruin-zwart blad, zilverachtige tips, lichtbruine infusie, bloemig en fruitig.
Filter by

Categorie

Allergeen vrij

Regio/land

Zettijd

Oogst

Temperatuur