Tea Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 21-30 van 238

Huidige filters
  • Blueberry-mint Organic tea Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde fruitmelange.

    Een frisse muntsmaak ontmoet een volle bosbessentoon en voegt iets extra toe aan deze fruitmelange!

    *Gecertificeerd organisch NL-BIO-01

    Ook heerlijk als iced tea.

  • Blueberry-Yoghurt Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met blauwe bes en yoghurtsmaak. Niet alleen populair in de koele regio's - in deze fruit melange zijn de fruitige hint van blauwe bessen gecombineerd met een yoghurt smaak garandeert een bijzondere smaakbeleving voor de smaakpapillen.
  • Brandnetel / Sting Netlle, cut** Login om onze prijzen te zien.
    Brandnetel blaadjes gesneden. Zeer populair !
  • Camillo Login om onze prijzen te zien.

    Let op! Receptuur gewijzigd

    Gearomatiseerde mix van kruiden, fruit en kamille. Dit is eens iets anders. In deze kruiden melange word de karakteristieke kamille opnieuw geïnterpreteerd en afgerond met de smaak van verse sappige sinaasappelen.

  • Candied Ginger Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van fruit en kruiden. Een laag-zurig, fruitig en kruidige fruit samenstelling. Vers puur gember extract samen gebracht met de zoetheid van gekonfijte gember en exotische vruchten. Een hoogtepunt voor iedereen die gaat voor " Hot "
  • Capetown Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde rooibos thee met mango en passievrucht. Gevoelige bloesems vleien deze samenstelling van zoete rooibos thee met exotische mango en passievrucht.
  • Caribbean Love Dream Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit en kruiden melange met banaan en ananas. Een exotische fruit melange met weelderig groene nootachtige bamboe bladeren in een verleidelijke samenstelling van exotische zoete ananas, banaan, mango en kokos.
  • Chai Massai Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van rooibos thee en specerijen. De unieke smaak van geselecteerde kruiden geeft deze rooibos thee melange zijn bijzondere smaak. Door het toevoegen van een scheutje melk of room, gezoet met honing naar wens, is het een cafeïne-vrij alternatief voor de klassieke chai thee op zwarte of groene thee basis.
  • Chai Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van zwarte thee en specerijen. Een volle zwarte thee met gedurfde specerijen. Deze chai thee heeft een harmonieuze evenwichtige smaak en is perfect voor het maken van de immer populaire chai latte. Zet naar smaak een sterke infusie van de thee, bereid met warme melk en als kroon van de latte een ruime hoeveelheid opgeschuimde melk.
  • Chai Tea Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee en specerijen, kruidig smaak van specerijen, en sinaasappel. In het Oosten beschrijft de naam "Chai" bijna elke soort thee. Deze thee creatie is afkomstig uit de Indiase traditie en heeft een zeer intensieve en frisse kruidige smaak door de verscheidenheid van aromatische kruiden en een lichte sinaasappelsmaak.
Filter by
Huidige filters

Categorie

Regio/land

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd