Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 241-250 van 506

  • Honey & Marzipan Login om onze prijzen te zien.

    Gearomatiseerde fruitmelange/kruidenmelange met de smaak van honing en marsepein.

    • Extra voordelig.

  • Honey & Sage Login om onze prijzen te zien.
    Niet op voorraad

    Natuurlijk favoriete mix van kruiden en fruit met de smaak van honing en salie.

    • Met echte Manuka honing.

  • Honeybush Original Login om onze prijzen te zien.
    Traditionele Zuid-Afrikaanse thee geplukt van wilde struiken.
  • Hot Chocolate Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en specerijen. In deze rooibos thee samenstelling worden premium kruiden en fijne cacao kernen verfijnd met een delicate chocoladesmaak. Met een flinke lepel crème een heerlijk alternatief voor de populaire klassieker.
  • Hot Cinnamon Apple Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde witte thee met appel en kaneel. De fijne Mao Feng en Pai Mu Tan "witte thee basis" is verfijnd met fruitige appel stukjes en bekroond door de smaak van appel brandy en heerlijke kaneel.
  • Hot Fudge Apple Pudding Login om onze prijzen te zien.

    Gearomatiseerde fruit melange met de smaak van o.a. appel en kaneel. Deze laag-zurige fruit melange smaakt als een zelfgemaakte fruitige-romige pudding met romige en zoete karamel saus.

  • Hot Toddy Login om onze prijzen te zien.

    De Schotse klassieker "Hot Toddy" is gemaakt om ons warm te houden op koude dagen. Een mix van whisky, limoen en heet water zorgen voor een unieke smaak. Onze "Hot Toddy" is pittig met een subtiele zoetheid. Gewoon het perfecte drankje voor koude winterdagen en een geweldig alternatief voor glühwein.

  • Hygge Berry Organic Tea Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde fruitmelange

    Er zijn veel vlierbessen gecombineerd met druiven en winterse kruiden om een ​​bessengenot te creëren. Een zeer volle, aromatische biologische thee die een uitstekend alternatief is voor de klassieke punch. Een thee voor hyggel-uren in het koude seizoen.

    Belangrijke mededeling

    Gebruik, om redenen van voedselveiligheid, altijd kokend water om fruitmelanges te laten trekken en laat de thee minimaal 5 minuten trekken!

    * Gecertificeerd biologisch, DE-ÖKO-006

  • I Feel Calm Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde blend van rooibos en kruiden. Een rustgevende thee, door de creatie van valeriaan, melisse en sinaasappel. Deze thee geeft een oase van rust met een heerlijk vleugje sinaasappel.
  • I Feel Pretty Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke blend van kruiden en fruit, o.a. perzik. De schoonheid van deze thee ligt in de kruiden basis , verrijkt met aloë vera, pioenen en spirulina. De smaak van perzik verfijnt het aangename mengsel. De aloë vera heeft een gunstig effect op de spijsvertering, vetverbranding en de elasticiteit van uw huid. En salie wat de genezing bevorderd van alle ontstekingen van de darm, maag, lever, galblaas en urinewegen. De lavendel stimuleert de vocht en wind afdrijving, Zo voelt u zich snel weer prettig. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
Filter by

Categorie

Allergeen vrij

Regio/land

Zettijd

Oogst

Temperatuur