Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 211-220 van 506

  • Golden Moon Login om onze prijzen te zien.

    Deze kruidentheemelange is een klassieker onder de recepten van Moon Milk. Met de trendy ingrediënten kurkuma en ashwaganda krijgt dit klassieke recept met een zoete romige ahornsiroopsmaak net dat beetje extra. Bereid met melk, wordt deze theemelange een natuurlijke slaapdrank.

  • Golden Nepal TGFOP Second Flush Maloom Login om onze prijzen te zien.
    Zwarte thee uit Nepal ,een Second Flush "Kleurrijk" blad, zilverachtige tips medium-sterkte, aromatisch en bloemig.
  • Good Evening Tea Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van rooibos en kruiden, licht en goed uitgebalanceerd met ingrediënten als kamille, venkel en melisse, afgerond met valeriaan en een vleugje lavendel bloesem. O.a. venkel brengt ingewanden tot rust en is mond verfrissend. De rustgevende kamille bezorgt u net als valeriaan een goede nachtrust en de lavendel helpt bij nervositeit, stress, rusteloosheid. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Good Harvest ( Last stock ) Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde groene thee met appel en kaneel. Met deze thee melange met zonovergoten appelsmaak in perfecte harmonie met een fijn vleugje kaneel vang je de laatste opwarmende zonnestralen van de herfst.
  • Good Morning Login om onze prijzen te zien.
    Groene thee gearomatiseerd met mango en rabarber. De exotische smaak van mango gecombineerd met de smaak van rabarber geeft een heel bijzondere smaakbeleving.
  • Gourmet Apple Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met appel en vanille. In deze vruchten samenstelling met de fruitige en zoete smaak van appels is een perfecte combinatie gevonden in een fijne vanille smaak met verfijnde vanille stukjes.
  • Grandpa's fruitgarden Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange. In deze laag-zurige fruit melange is de frisse sprankelende smaak van aardbeien en rabarber perfect verfijnd met een uitdagende noot van bessen en creëert een fruitige frisse smaakbeleving voor jong en oud. Opa's fruittuin, een frisse beleving !
  • Greek Mountain Tea Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    De kruiden in het licht zoete bouquet van deze thee nemen je mee tot in de Griekse bergen.
  • Green Chai Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee en specerijen, met kaneel en gember.Zachte kostelijke thee melange met een frisse kruidige smaak en klassieke nuances van gember en kaneel - perfect gecombineerd met zijn milde groene thee basis.
  • Green Hopper Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee en Oolong met sinaasappel, en aardbei. Een kostbare melange van groene en Chinese Oolong thee doet denken aan een Formosa Oolong. Fris en fruitig, met de smaak van aardbei en sinaasappel op de top.
Filter by

Categorie

Allergeen vrij

Regio/land

Zettijd

Oogst

Temperatuur