Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 201-210 van 506

  • Fruit Garden Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange. Deze vruchten melange is een frisse zomerse verschijning met de fruitige en zoete smaak van abrikozen en perzik.
  • Fruit Melange Organic Tea for Children* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met vanille. Een zoete en fruitige combinatie - een pure '' fruit ervaring '' met een vleugje van de beste bourbon vanille. Ideale vruchten thee voor kinderen.
  • Fruit Symphony Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit / kruiden melange met abrikoos, perzik en aardbei. Vele kleurrijke bloemen komen samen met de smaak van fruitige aardbeien zoete perziken en abrikozen. Deze mix plaatst u in een bijzonder goed humeur!
  • Fruitful Berry Compote Login om onze prijzen te zien.
    Een echte fruit bom, zoals mama's bessencompote! Gevuld met fruitige, licht zure bessen, deze fruitmelange doet ons denken aan warme zonnige uren en bessen plukken in onze eigen tuin.
  • Fruity Happiness Login om onze prijzen te zien.

    Melange van natuurlijk fruit.

    Meer dan een handje vol fruit maakt deze fruit melange een spektakel voor de zintuigen. De verschillende bessen zorgen voor een perfecte balans tussen de zoetheid en het zuur. Dit smaakprofiel wordt aangevuld met verse pepermunt die deze thee een speciale kick geeft.

  • Ginger Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde zwarte thee met een kruidige gember smaak. Een samenstelling die maakt dat je overal een warm gevoel hebt - niet alleen op koude dagen. De van nature kruidige hint van gember vermengt met de karakteristieke zwarte thee vervuld met een lichte en aangename kruidigheid.

  • Ginger cut Login om onze prijzen te zien.
    Puur gember. Gember heeft veel positieve effecten. Helpt het reactievermogen en het geheugen te verbeteren, kan gebruikt worden bij reisziekte, ochtendmisselijkheid en gember is zeer effectief tegen infecties aan het tandvlees. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Ginger Shortbread Login om onze prijzen te zien.

    De productie en het recept voor Schotse zandkoekjes zijn van generatie op generatie doorgegeven en zijn tot op de dag van vandaag heilig voor de Schotten. Gember en amandelen passen echter niet alleen goed in het klassieke gebak, maar combineren ook perfect in een kopje thee. U hoeft niet te bakken om van de smaak van zandkoek te genieten.

  • Goji-Açai Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee met fruit. Fruitige en verfrissende mix van groene thee met de smaak van oosterse goji bessen en amazone açai fruit.
  • Golden Globe Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee en specerijen. Fijne lichte Ceylon thee met de sterke smaak van echte Schotse whisky en eikenhout extract, verfijnd met premium cacao kernen en afgerond met een zacht zoete vanille noot.
Filter by

Categorie

Allergeen vrij

Regio/land

Zettijd

Oogst

Temperatuur