Tea Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 11-20 van 238

Huidige filters
  • Berry Herbs Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van kruiden en fruit. In deze kruiden samenstelling met de versheid van nana mint harmoniseert de lichte kruidigheid van zoethout en gember, afgerond met de kostbare smaak van zwarte bessen en binnenlandse bramen.
  • Berry Selection Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van witte thee en cranberry. Twee trends in één kop: fijne witte thee verfijnd met de fruitige bessen smaak van het populaire "power fruit" cranberry.
  • Berry Sextett Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met bessensmaak. De fruitige smaak van aromatische bramen, blauwe bessen, zwarte bessen en slee-pruimen staat garant voor een bijzondere ervaring.
  • Berry Treat Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Een fruitige compositie van sappige rijpe bessen en cassis smaak. Fijne zoete tonen van bramenblad perfectioneren deze volle bessenmelange en bieden een echte smaakervaring. Een echte eyecatcher

    Uitzonderlijke mix met veel potentie.

    Een fijne bessen smaak • Ook heerlijk als ijsthee.*Gecertificeerd organisch NL-BIO-01

  • Black Currant Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee, met fruitige zwarte bes. De typische smaak van fruitige zwarte bessen zijn harmonisch gecombineerd met volle zwarte thee. De bessen geven een perfecte look aan dit mengsel.
  • Black Mojito Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van zwarte thee, limoen en munt. Cubaans vakantiegevoel, zon, strand, turquoise zee en een Black Mojito. Een fijne zwarte thee melange met de smaak van koele groene munt, fruitige citroen stukjes en verse limoen olie maakt het tot een speciale traktatie. Warm of koud geserveerd, altijd een hit!
  • Blackberry Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee met fruitige bramen. Een prachtige Herfstverschijning met een delicate zwarte bessensmaak, deze thee is een echte fruitige smaak ervaring.
  • Blackberry-Elderberry Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met bessen. Deze vruchten melange met de lucht gedroogde fruitige vlierbessen en bramen overtuigt zelfs zonder extra aroma.
  • Blood Orange Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met sinaasappel. De uitdagende noot van bloedsinaasappelen fijn geharmoniseerd met de zoetheid van appels en de zuurgraad van hibiscus maakt deze vruchten melange een zeer bijzondere traktatie.
  • Blood Orange Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijke mix van rooibos thee en sinaasappel. Deze rooibos melange heeft de unieke intense smaak van verse sinaasappelen zacht aangeraakt door de lichte zuurheid van de hibiscus. Gecertificeerd biologisch.

    Receptuur gewijzigd met artikelnummer 43343.

Filter by
Huidige filters

Categorie

Regio/land

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd