Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 181-190 van 506

  • English Earl Grey Blue Flower Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee melange met klassieke bergamot citroen-achtig smaak. Zachtjes gevleid door kleurrijke korenbloemblaadjes krijgt deze thee zijn premium look.
  • Evening Star Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden en fruitige passievrucht. In dit kruidenmengsel spelen zoete appels gecombineerd met de frisheid van citroen gras en melisse en zweeft op een vleugje passievrucht. Een heerlijke avond thee !
  • Exotic Paradise Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van witte thee en kruiden met passievrucht. Kostelijke China Mao Feng met de verleidelijk exotische smaak van passievrucht te midden van een selectie van tedere bloesems.
  • Fasting Tea - Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Niet op voorraad
    Natuurlijke kruiden blend met de frisse melisse smaak.
  • Feel Good Herbs ( alkaline ) Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden. De triade van dit milde aromatische kruidenmengsel ondersteunt uw welzijn en persoonlijke balans. o.a. de malve bloesem geeft ondersteuning aan luchtwegen en het spijsverteringsstelsel, de rozenbottel is de vitamine C. bom , en de melisse werkt kalmerend, helpt bij migraine, slapeloosheid en lichte hartklachten. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Fennel Organic Tea*, whole seeds Login om onze prijzen te zien.
    Pure venkel zaadjes, lekker als thee of om te gebruiken bij het bereiden van maaltijden.
  • Fennel-Caraway-Aniseed Organic Tea Login om onze prijzen te zien.

    Om de zomer af te ronden hebben wij een heerlijke biologische kruidenthee samengesteld. De typische smaak van vlierbloesem en de pittige citrustonen van citroenmelisse en citroengras geven hun naam aan deze harmonieuze kruidentheemelange. De kruidige toon van de venkel en de zoete bramenblaadjes ronden deze thee vakkundig af.

     

  • Fig Basil Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met basilicum en vijgen. Deze mix van milde zuurheid, zoet fruit en licht kruidige basilicum word vervolmaakt door de heerlijke exotische smaak van vijgen.
  • Fig Rosé Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met amandel, karamel en vijg. Subtiele harmonieuze en zoete samenstelling gemaakt van zongerijpte vijgen, appels en sappige ananas, heerlijk geaccentueerd met de smaak van karamel gekonfijte amandelen en een vleugje rozen.
  • Fiona's Fruit Cake ( Last stock ) Login om onze prijzen te zien.

    Als Schots meisje houdt Fiona van fruit, zoals appels, peren, bessen en rozijnen, die in bijna elke Schotse fruitcake te vinden zijn. Deze zijn ook super lekker warm doordrenkt. Deze aromatische fruitmelange overtuigt met fruitige en kruidige tonen.

Filter by

Categorie

Allergeen vrij

Regio/land

Zettijd

Oogst

Temperatuur