Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 161-170 van 506

  • Decaffeinated Tea (Ceylon) Login om onze prijzen te zien.
    Zwarte Ceylon thee met een medium, open blad en medium rood-bruine infusie, mild karakter. Wij noemen het liever gedecaffineerd in plaats van theïne vrij want in caffeine vrije thee zit altijd nog een minimaal percentage theine. Uiteraard is een decaffeinated product prettig als u gevoelig bent voor theine of als de opwekkende stof u juist teveel activiteit geeft.
  • Donna Camomile Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden en fruit. Harmonieus zacht kruidenmengsel met kamille en een vleugje natuurlijke sinaasappel en vanille om het af te ronden.

    Receptuur gewijzigd met artikelnummer 43401.

  • Dream Catcher Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en fruit. Deze rooibos samenstelling krijgt zijn fruitige frisse smaak door de aangenaam zurige smaak van Noordelijke duindoorn bessen, harmonieus geperfectioneerd met een zoete sinaasappel noot.
  • Dream Dancer Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee, witte thee en fruit. Gecombineerd met kostbare witte thee en een fruitige hint van perzik, nodigt deze groene thee u uit om plezierig weg te dromen.
  • Dream of South Sea Login om onze prijzen te zien.
    Exotisch gearomatiseerde melange van Ceylon en China theesoorten.
  • Earl Grey Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde exquise melange van Ceylon-China theesoorten met bergamotolie. Een verfrissende thee vooral voor de middag en avond met een wat sterkere citrussmaak.
  • Earl Grey Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee met licht citroen-achtige smaak, en bergamot. Deze full-bodied zwarte thee melange wordt aangevuld met een licht, fris bergamot karakter - een klassieker onder de gearomatiseerde thee.
  • Earl Grey ( green ) Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde groene thee, citroen-achtig met bergamot. De klassieke, maar dan anders. Op een milde groene thee basis met een fijne bergamot smaak ontvouwt zich een soepele smaakbeleving.
  • Earl Grey Decaf (Ceylon) Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerd cafeïnevrije zwarte thee met citroen-achtige smaak, en bergamot. Levendige Ceylon hoogland (decaf) die volledig de smaak onthult van de klassieke bergamot.
  • Earl Grey Leaf Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde zwarte thee, citroen-achtig met bergamot. Fijne Ceylon bekroond met China thee, White Buds Mao Jian Superior, fijn afgerond met natuurlijk bergamot aroma. 

Filter by

Categorie

Allergeen vrij

Regio/land

Zettijd

Oogst

Temperatuur