Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van laag naar hoog sorteren

Producten 101-110 van 506

  • Refreshing Herbs Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden en specerijen. Samen zijn ze sterk! Spicy-hot gember en fris citrus citroengras. U voelt zich weer fit met deze frisse en toch pittige combinatie. O.a. gember werkt als een natuurlijke ontstekingsremmer. Het heeft ook een licht vochtafdrijvend effect. Het vergemakkelijkt het onder controle houden van een hoge bloeddruk. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Red Winter Punch Login om onze prijzen te zien.
    Fruit melange met rode vruchten. Koud tot op het bot ? en uw neus rood van de koude wind ? Een fruit melange met de verfijnde smaak van rode vruchten en gember verwarmt u op een zeer plezierige manier !
  • Red Vineyard Peach Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van zwarte thee en perzik. Fijne zwarte thee uit Zuid-India, verrijkt met druiven en appels en de smaak van rode wijngaard perziken.
  • Red Groats Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange. Een klassieke Cocktail Maison fruit samenstelling! Een volle fruitige combinatie van de smaak van frambozen, aardbeien en kersen, zacht verfijnd met een vleugje room.
  • Red Fruits Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene rooibos thee. Een creatie van exclusieve groene rooibos thee perfect in harmonie met de fruitige smaak van binnenlandse bessen.
  • Raspberry-Vanilla Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde rooibos thee met framboos en vanille. Deze rooibos thee melange verwent de smaakpapillen met een zoet fruitig vleugje zongerijpte zomerse frambozen samen met een vleugje vanille.
  • Raspberry-Physalis Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van witte thee en fruit. Exclusieve kostbare Mao Feng is harmonieus geoptimaliseerd door de smaak van fruitige frambozen en exotische physalis.
  • Raspberry Lavender Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee. Deze heerlijke mix bevat een delicate lavendel en omarmt de fruitige smaak van rijpe frambozen.
  • Quince Ginger Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee en fruit. Een echte smaak ervaring voor elk wat wils - groene thee en fruitige appel in combinatie met de lichte kruidigheid van gember, afgerond met een vleugje kweepeer bovenop.
  • Queen of Roses Login om onze prijzen te zien.
    Samen met rozenknoppen en bloembladen kan deze compositie echt majestueus worden bekeken. De schoonheid wordt alleen bekroond door de fruitige smaak van perzik en vanille van de wijngaard.
Filter by

Categorie

Allergeen vrij

Regio/land

Zettijd

Oogst

Temperatuur