Tea Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Huidige filters
  • Hot Toddy Login om onze prijzen te zien.

    De Schotse klassieker "Hot Toddy" is gemaakt om ons warm te houden op koude dagen. Een mix van whisky, limoen en heet water zorgen voor een unieke smaak. Onze "Hot Toddy" is pittig met een subtiele zoetheid. Gewoon het perfecte drankje voor koude winterdagen en een geweldig alternatief voor glühwein.

  • Kleurrijk Geel Login om onze prijzen te zien.

    Fruitthee melange met natuurlijk aroma en citroensmaak.

  • Kleurrijk Groen Login om onze prijzen te zien.

    Lievelingskleur: GROEN staat voor pure verfrissing: de combinatie van groene thee, verschillende kruiden en lievevrouwebedstro aroma zorgt voor een onvergelijkbare groene smaak. En dat zie je ook terug in de kleur van de thee.

  • Kleurrijk Lila Login om onze prijzen te zien.

    Paars combineert rood en blauw om een ​​complexe en mystieke tint te creëren. Deze meerlagige kleur verenigt zich nu met de bloemig-zoete smaak van vanille en viooltjes. Een heel bijzondere compositie met een eye-catching effect!

  • Kleurrijk Oranje Login om onze prijzen te zien.

    De fruitige smaak van passievrucht en limoen doet je graag op vakantie gaan en is zowel warm als gekoeld perfect. De geweldige uitstraling en intense kleur van de thee zorgen ook voor een echte eye-catcher!

  • Kleurrijk Rood Login om onze prijzen te zien.

    Gearomatiseerde fruitthee melange met granaatappel en pepersmaak.

  • Kleurrijk Roze Login om onze prijzen te zien.

    IJssnoepjes zijn echte klassiekers: de frisse en zoete smaak is gewoonweg uniek. Favoriete kleur: PINK overtuigt met de verfrissende ijssnoepjessmaak en maakt ook visueel indruk met de roze infusie.

  • NighTea Login om onze prijzen te zien.

    Venkel, kamille en citroenmelisse worden gecombineerd met een voortreffelijke rooibosbasis. Aangevuld met kaneel en een fijne hint van vanille, rondt deze theemelange de avond subtiel af.

  • Pink Moon Login om onze prijzen te zien.

    Een ayuvedisch geïnspireerde fruittheemelange met vanille-karamelsmaak om te ontspannen van de dagelijkse routine. Een delicate lavendelnoot ontmoet een lichte zoetheid en maakt deze blend tot een harmonieuze compositie. Bereid met melk, wordt deze theemelange een natuurlijke slaapdrank.

  • Red Vineyard Peach Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van zwarte thee en perzik. Fijne zwarte thee uit Zuid-India, verrijkt met druiven en appels en de smaak van rode wijngaard perziken.
Filter by
Huidige filters

Categorie

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd