Tea Treasure’s

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Huidige filters
  • Chai Massai Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van rooibos thee en specerijen. De unieke smaak van geselecteerde kruiden geeft deze rooibos thee melange zijn bijzondere smaak. Door het toevoegen van een scheutje melk of room, gezoet met honing naar wens, is het een cafeïne-vrij alternatief voor de klassieke chai thee op zwarte of groene thee basis.
  • Chai Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van zwarte thee en specerijen. Een volle zwarte thee met gedurfde specerijen. Deze chai thee heeft een harmonieuze evenwichtige smaak en is perfect voor het maken van de immer populaire chai latte. Zet naar smaak een sterke infusie van de thee, bereid met warme melk en als kroon van de latte een ruime hoeveelheid opgeschuimde melk.
  • Chai Tea Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee en specerijen, kruidig smaak van specerijen, en sinaasappel. In het Oosten beschrijft de naam "Chai" bijna elke soort thee. Deze thee creatie is afkomstig uit de Indiase traditie en heeft een zeer intensieve en frisse kruidige smaak door de verscheidenheid van aromatische kruiden en een lichte sinaasappelsmaak.
  • Green Chai Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee en specerijen, met kaneel en gember.Zachte kostelijke thee melange met een frisse kruidige smaak en klassieke nuances van gember en kaneel - perfect gecombineerd met zijn milde groene thee basis.
  • Happy Chai Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van kruiden vanille en kaneel. Een kruidige samenstelling, aangevuld met echte vanille.
  • Herbal Chai Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van kruiden, fruit en specerijen. De typische pittige smaak van chai is zoet gevleid door de smaak van sappige appels in deze veelzijdige samenstelling.
  • Masala Chai Login om onze prijzen te zien.

    Gearomatiseerde mix van zwarte thee met de aromatische smaak en de lichte kruidigheid van gember is een romige verleiding na het toevoegen van melk of room. Traditioneel wordt er met honing gezoet.

    Vandaag de dag zelfs all-around in India, de typische Masala Chai wordt zeer gewaardeerd en gekozen voor diverse recepten.

    Elders op de site als Herfst thee 10931-1.

Filter by
Huidige filters

Categorie

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd