Zwarte Thee

Een zwarte thee is een thee die volledige oxidatie heeft ondergaan. Terwijl een groene thee na 12 tot 18 maanden zijn versheid verliest, kan een zwarte thee meerdere jaren worden bewaard zonder zijn smaak te verliezen. Het wordt bereid in een theepot met kokend water (95 °C) gedurende een tijd die wordt bepaald door de hoeveelheid thee en het watervolume.

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Huidige filters
  • Earl Grey Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde zwarte thee met citroen-achtige smaak, en bergamot. Delicate zwarte Ceylon thee afgerond en verfijnd met de fijnste natuurlijke bergamot olie. Gecertificeerd biologisch.
  • Herfst Thee Login om onze prijzen te zien.

    Zelfs vandaag de dag, all-around in India. De typische Marsala Chai wordt zeer gewaardeerd en gekozen voor diverse recepten Gearomatiseerde mix van zwarte thee en specerijen. De aromatische smaak met de lichte kruidigheid van gember is een romige verleiding bij het toevoegen van melk of room. Traditioneel wordt honing gebruikt voor verzoeting.

    Elders op de website als Masala chai 10931.

Filter by
Huidige filters

Categorie

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd