Zwarte Thee

Een zwarte thee is een thee die volledige oxidatie heeft ondergaan. Terwijl een groene thee na 12 tot 18 maanden zijn versheid verliest, kan een zwarte thee meerdere jaren worden bewaard zonder zijn smaak te verliezen. Het wordt bereid in een theepot met kokend water (95 °C) gedurende een tijd die wordt bepaald door de hoeveelheid thee en het watervolume.

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 40

Huidige filters
  • Black Currant Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee, met fruitige zwarte bes. De typische smaak van fruitige zwarte bessen zijn harmonisch gecombineerd met volle zwarte thee. De bessen geven een perfecte look aan dit mengsel.
  • Black Mojito Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van zwarte thee, limoen en munt. Cubaans vakantiegevoel, zon, strand, turquoise zee en een Black Mojito. Een fijne zwarte thee melange met de smaak van koele groene munt, fruitige citroen stukjes en verse limoen olie maakt het tot een speciale traktatie. Warm of koud geserveerd, altijd een hit!
  • Blackberry Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee met fruitige bramen. Een prachtige Herfstverschijning met een delicate zwarte bessensmaak, deze thee is een echte fruitige smaak ervaring.
  • Chai Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van zwarte thee en specerijen. Een volle zwarte thee met gedurfde specerijen. Deze chai thee heeft een harmonieuze evenwichtige smaak en is perfect voor het maken van de immer populaire chai latte. Zet naar smaak een sterke infusie van de thee, bereid met warme melk en als kroon van de latte een ruime hoeveelheid opgeschuimde melk.
  • Chai Tea Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee en specerijen, kruidig smaak van specerijen, en sinaasappel. In het Oosten beschrijft de naam "Chai" bijna elke soort thee. Deze thee creatie is afkomstig uit de Indiase traditie en heeft een zeer intensieve en frisse kruidige smaak door de verscheidenheid van aromatische kruiden en een lichte sinaasappelsmaak.
  • Cinnamon Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde zwarte thee met kruidige kaneel. Typische zachte Ceylon thee verfijnd met een natuurlijke noot van kaneel. Door het toevoegen van een scheutje melk of room is deze thee een uitzonderlijke ervaring.
  • Cinnamon-Orange Organic tea Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde melange van zwarte thee en kruiden

    De basis is een fijn aromatische zwarte thee van de buitengewone oorsprong Mozambique.

    We hebben deze aangename zwarte thee verfijnd met een klassieke kaneel-oranje toets.

    * Gecertificeerd biologisch, DE-ÖKO-006

  • Creamy Berry Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee en fruit. Exclusieve thee melange met de fruitige bessen smaak van zongerijpte bosbessen en cranberry's met een zacht boeket van room en vanille.
  • Earl Grey Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee met licht citroen-achtige smaak, en bergamot. Deze full-bodied zwarte thee melange wordt aangevuld met een licht, fris bergamot karakter - een klassieker onder de gearomatiseerde thee.
  • Earl Grey Decaf (Ceylon) Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerd cafeïnevrije zwarte thee met citroen-achtige smaak, en bergamot. Levendige Ceylon hoogland (decaf) die volledig de smaak onthult van de klassieke bergamot.
Pagina
Filter by
Huidige filters

Categorie

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd