Zwarte Thee

Een zwarte thee is een thee die volledige oxidatie heeft ondergaan. Terwijl een groene thee na 12 tot 18 maanden zijn versheid verliest, kan een zwarte thee meerdere jaren worden bewaard zonder zijn smaak te verliezen. Het wordt bereid in een theepot met kokend water (95 °C) gedurende een tijd die wordt bepaald door de hoeveelheid thee en het watervolume.

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Huidige filters
  • Assam Cachar TGFOP Login om onze prijzen te zien.
    De plantage waar deze thee zijn oorsprong vind ligt in het Zuid Oosten van capital Cilchar in een buitenwijk van een langgerekt bosland.
  • Sikkim TGFOP1 Second Flush Temi Login om onze prijzen te zien.
    Zwarte thee uit de regio East Sikkim, Noord-India. een "kleurrijk" blad, zeer groot aandeel tips, roodbruine infusie, bloemig en zoet.
  • South India Frost Tea First Flush Parkside ( Last stock ) Login om onze prijzen te zien.
    Deze heerlijk lichte en bloemige zwarte thee komt uit het Nilgiri district Blue Mountains in Zuid-India. Op een hoogte van meer dan 2.000 meter bedekt 's nachts milde vorst de theestruiken. Deze extra vochtigheid en de sterkere verdroging leiden tot een lichte en intens aromatische thee.
Filter by
Huidige filters

Categorie

Oogst

Regio/land

Temperatuur

Zettijd