Zwarte Thee

Een zwarte thee is een thee die volledige oxidatie heeft ondergaan. Terwijl een groene thee na 12 tot 18 maanden zijn versheid verliest, kan een zwarte thee meerdere jaren worden bewaard zonder zijn smaak te verliezen. Het wordt bereid in een theepot met kokend water (95 °C) gedurende een tijd die wordt bepaald door de hoeveelheid thee en het watervolume.

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Huidige filters
  • Taiwan Peach Oolong Login om onze prijzen te zien.

    De naam van deze zeldzaamheid uit Taiwan doet wat het belooft. Delicate, fruitige perziktonen worden gecombineerd met een bloemige noot van gardenia. De thee is zoet en vol van smaak, met weinig samentrekking.

  • Taiwan Pouchong Oolong Login om onze prijzen te zien.

    Taiwan Oolong • Uitzonderlijke kwaliteit Groenachtige tot lichtbruine, lange, pezige bladeren Geelgroene infusie, forale noot.

Filter by
Huidige filters

Categorie

Regio/land

Temperatuur

Zettijd