Zwarte Thee

Een zwarte thee is een thee die volledige oxidatie heeft ondergaan. Terwijl een groene thee na 12 tot 18 maanden zijn versheid verliest, kan een zwarte thee meerdere jaren worden bewaard zonder zijn smaak te verliezen. Het wordt bereid in een theepot met kokend water (95 °C) gedurende een tijd die wordt bepaald door de hoeveelheid thee en het watervolume.

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 11-20 van 147

  • Assam TGFOP Koilamari Login om onze prijzen te zien.
    Plantage aan de noordoever van de Brahmaputra met een lange traditie in de productie van Top Assam-kwaliteiten.
  • Assam TGFOP1 Bokel Login om onze prijzen te zien.

    De Bokel Garden strekt zich uit over 1700 hectare en is gelegen in het noordoosten van Assam. De naam komt uit het Assam-dialect en verwijst naar een lokale boomsoort. De thee toont een mooi blad met een hoger percentage tips.

  • Assam TGFOP1 Dikom Login om onze prijzen te zien.
    Zwarte thee uit de provincie Assam komt uit de bovenste oogst. Een Second Flush met een goed gevormde blad, medium aandeel tips sterk, zeer aromatisch en moutig
  • Assam-TGFOP1-SF-Tonganagaon Organic Tea Login om onze prijzen te zien.

    Tonganagaon is een kleine biologische theetuin in Assam.
    De infusie combineert heerlijke kruidige en moutige tonen met een subtiele zoetheid.
    De mahoniekleurige afdronk is overtuigend vol.

    Geschikt voor alle waterkwaliteiten

    * Gecertificeerd organisch, NL-BIO-01

  • Beste Kistje keizer Login om onze prijzen te zien.
    Niet op voorraad

    Omdat wij een steeds breder assortiment aanbieden en de afname van dit product minimaal is hebben wij de keuze gemaakt dit product niet langer te produceren. Als alternatief bieden wij u artikel 55154.

     

  • Black Currant Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee, met fruitige zwarte bes. De typische smaak van fruitige zwarte bessen zijn harmonisch gecombineerd met volle zwarte thee. De bessen geven een perfecte look aan dit mengsel.
  • Black Mojito Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van zwarte thee, limoen en munt. Cubaans vakantiegevoel, zon, strand, turquoise zee en een Black Mojito. Een fijne zwarte thee melange met de smaak van koele groene munt, fruitige citroen stukjes en verse limoen olie maakt het tot een speciale traktatie. Warm of koud geserveerd, altijd een hit!
  • Blackberry Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee met fruitige bramen. Een prachtige Herfstverschijning met een delicate zwarte bessensmaak, deze thee is een echte fruitige smaak ervaring.
  • Candied Almond Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee en amandel. Hier wordt een klassieke zwarte thee verfijnd met amandelen en kaneel. Een subtiele hint van gekonfijte amandelen maakt deze mix compleet.
  • Caramel Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee romig van smaakvolle karamel. Geoptimaliseerd recept. De zoetheid van macadamia noten flatteert de romige karamel smaak en draait deze zwarte thee melange in een zoete zonde waarvan u geen spijt krijgt.
Filter by

Categorie

Oogst

Regio/land

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd