Gearomatiseeerd

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 31-40 van 56

  • Mango Indica Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee met mango. Soepel en fruitig gevleid door exotische mango. Deze thee melange verwent de zintuigen op een charmante manier.
  • Maracuya Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee met fruit. In deze thee is de zuidelijke zon gevangen in de smaak van fruitige perzik en exotisch verse passievrucht.
  • Masala Chai Login om onze prijzen te zien.

    Gearomatiseerde mix van zwarte thee met de aromatische smaak en de lichte kruidigheid van gember is een romige verleiding na het toevoegen van melk of room. Traditioneel wordt er met honing gezoet.

    Vandaag de dag zelfs all-around in India, de typische Masala Chai wordt zeer gewaardeerd en gekozen voor diverse recepten.

    Elders op de site als Herfst thee 10931-1.

  • Mexican Mango Login om onze prijzen te zien.

    Let op! Receptuur gewijzigd

    Gearomatiseerde mix van zwarte thee. Hot chili en zoete mango smaak completeren deze exclusieve thee tot een ware explosie voor uw zintuigen.

  • Monk's Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte en groene thee, citroen-achtig met bergamot en vanille. Een kostbare thee mix van geselecteerde zwarte en groene thee, geperfectioneerd met een vleugje bergamot en natuurlijke vanille extract.
  • Oolong Pink Beauty Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van Oolong thee en fruit en kaneel, citrusfruit en vanille. Deze Oolong samenstelling is een perfecte harmonie van smaak en visueel genot, met verse fruitige bessen, citrus aangevuld met een pittig-zoet vanille kaneel boeket, prachtig gelegen tussen malse rozen en thee bloesems.
  • Orange with Peels Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee met sinaasappel. Het is niet gewoon maar thee, schillen van de citrusvruchten geven deze thee zijn zoete en mousserende frisse sinaasappel smaak.
  • Orange with Peels and Blossoms Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee met sinaasappel. Deze mengeling doet je herinneren aan zon-gele bloemen en een frisse sinaasappelsmaak die deze theesamenstelling maken tot iets speciaals.
  • Oriental Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte en groene thee. Zachte bloesems mengen deze thee melange met een frisse jasmijn en fruitige bessen smaak.
  • Pomegranate-Raspberry Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee. Zwarte thee met een trendy aromatische mix van granaatappel en goji en duindoorn bessen met een sappige frambozen smaak, geaccentueerd met een zachte aanraking van guarana.
Filter by

Regio/land

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd