Gearomatiseeerd

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 21-30 van 56

  • Earl Grey Special Login om onze prijzen te zien.

    Earl Grey thee, met zijn karakteristieke aroma van bergamot, is een tijdloze klassieker onder de theeliefhebbers. De combinatie van zwarte thee en de citrusachtige toets van bergamotolie creëert een verfijnde, evenwichtige smaak die zowel verkwikkend als rustgevend is. Deze thee, vernoemd naar de Britse graaf Charles Grey, biedt een heerlijke ervaring die de zintuigen prikkelt en een vleugje elegantie aan elke theemoment toevoegt. Probeer een kopje Earl Grey en laat je betoveren door zijn unieke allure.

  • English Earl Grey Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee, De receptuur van dit artikel is verbeterd en het oude artikelnummer 10861 is hierbij dan ook komen te vervallen.
  • English Earl Grey Blue Flower Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee melange met klassieke bergamot citroen-achtig smaak. Zachtjes gevleid door kleurrijke korenbloemblaadjes krijgt deze thee zijn premium look.
  • Ginger Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde zwarte thee met een kruidige gember smaak. Een samenstelling die maakt dat je overal een warm gevoel hebt - niet alleen op koude dagen. De van nature kruidige hint van gember vermengt met de karakteristieke zwarte thee vervuld met een lichte en aangename kruidigheid.

  • Golden Globe Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee en specerijen. Fijne lichte Ceylon thee met de sterke smaak van echte Schotse whisky en eikenhout extract, verfijnd met premium cacao kernen en afgerond met een zacht zoete vanille noot.
  • Herfst Thee Login om onze prijzen te zien.

    Zelfs vandaag de dag, all-around in India. De typische Marsala Chai wordt zeer gewaardeerd en gekozen voor diverse recepten Gearomatiseerde mix van zwarte thee en specerijen. De aromatische smaak met de lichte kruidigheid van gember is een romige verleiding bij het toevoegen van melk of room. Traditioneel wordt honing gebruikt voor verzoeting.

    Elders op de website als Masala chai 10931.

  • Irish Cream Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee creatie. Volle mix met de karakteristieke smaak van whisky en cacao, bekroond met een zachte aanraking van vanille - een mix die niet alleen de voorkeur van de heren heeft.
  • Kerst Thee Login om onze prijzen te zien.

    Klassieke zwarte thee met een typische kruidig karakter en kerst-noot. Zo'n typische thee waar je warm van wordt. Leuk om met kerst als cadeau te geven of samen met iets lekkers genieten van deze gearomatiseerde mix van zwarte thee en specerijen. De natuurlijke vanille, kruidnagel en amandelen zorgen voor een zeer bijzondere smaakbeleving.

    Dit product staat elders op de website als Christmas Tea 10897.

  • Lady Earl Grey Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee met lichte lemon/citrus smaak. Een creatie bedacht voor de vrouw in het leven van Earl Grey.
  • Magic of the Forest Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde mix van zwarte thee en fruit aroma van wilde bessen. Deze aromatische zwarte theemengeling zal u betoveren met smaken van jeneverbessen en wilde bessen. De volle zwarte thee wordt aangevuld met fruitige tonen en verfijnd met delicate rozenknopjes - een magische mix.
Filter by

Regio/land

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd