Smaakvol als Iced Tea

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Huidige filters
  • Black Mojito Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van zwarte thee, limoen en munt. Cubaans vakantiegevoel, zon, strand, turquoise zee en een Black Mojito. Een fijne zwarte thee melange met de smaak van koele groene munt, fruitige citroen stukjes en verse limoen olie maakt het tot een speciale traktatie. Warm of koud geserveerd, altijd een hit!
  • Oriental Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte en groene thee. Zachte bloesems mengen deze thee melange met een frisse jasmijn en fruitige bessen smaak.
  • Smooth Peach Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van zwarte thee, witte thee en fruit. Een bijzonder milde thee, heerlijk gecombineerd met de geur van de zomer en zongerijpte perziken.
  • Sunset Beach Login om onze prijzen te zien.

    Deze Caribische zwarte theemelange is niet alleen een visueel hoogtepunt. Ananas, papaja en kokosnoot zorgen voor tropische sferen in het kopje. Geniet van een kopje van deze heerlijke mix en droom van de zonsondergang op het Caribische strand.

    Een echte eyecatcher
    Uitzonderlijke mix met veel potentieel
    Ook als ijsthee een echte traktatie

    Voedingswaarde-etikettering noodzakelijk in de EU

  • Tropical Fire Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee met fruit.Deze melange van zwarte thee wordt voorzichtig gemengd met fijne roze bloesems - exotisch jack fruit, en geeft die voortreffelijke smaak.
Filter by
Huidige filters

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd