Witte Thee

Witte thee bestaat uit jonge bladeren en knoppen, het is de thee die de zwakste transformatie ervaart in vergelijking met het verse blad van de theeplant. Hierdoor behoudt witte thee veel van de eigenschappen van de verse bladeren van de theeplant.

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 11-20 van 27

  • Creano Teabox "BloomingTea" White tea Login om onze prijzen te zien.

    Doos met 6 "BloomingTea"-ballen, afzonderlijk in folie verpakt. Smaak en uitstraling zijn perfect gecombineerd in deze handgemaakte theebloemen. De variaties van bloeiende thee laten zien hoe heerlijk en opwindend thee drinken kan zijn.

  • Creano wooden box "BloomingTea" Mix Login om onze prijzen te zien.

    Houten kist met 12 "BloomingTea" balletjes, groene thee, witte thee, zwarte thee. Smaak en uitstraling zijn perfect gecombineerd in deze handgemaakte theebloemen. De variaties van bloeiende thee laten zien hoe heerlijk en opwindend thee drinken kan zijn.

  • Crémant Sorbet Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van witte thee, groene thee en fruit. Het uiterlijk van deze kostbare mix van Mao Feng en Pai Mu Tan wordt bekroond door een verscheidenheid aan geselecteerde vruchten. Het boeket van natuurlijke druif en rozen smaak, maakt het tot een genot.

    Voorheen was dit onze Champagne sorbet.

  • Exotic Paradise Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van witte thee en kruiden met passievrucht. Kostelijke China Mao Feng met de verleidelijk exotische smaak van passievrucht te midden van een selectie van tedere bloesems.
  • Hot Cinnamon Apple Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde witte thee met appel en kaneel. De fijne Mao Feng en Pai Mu Tan "witte thee basis" is verfijnd met fruitige appel stukjes en bekroond door de smaak van appel brandy en heerlijke kaneel.
  • Japan Kuki-Houjicha Kazuki Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Prefectuur Kagoshima •

    Laag in cafeïne, geschikt voor de middag thee •

    Origineel verpakt in de juiste atmosfeer.

  • Japanese Cherry Blossom Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde witte thee met kers. De donzige smaak van deze melange is voorzichtig opgewaardeerd met de gewichtloze smaak van de Japanse kersenbloesem.
  • Miss Rose Organic Tea * Login om onze prijzen te zien.
    Fijne rozenblaadjes op een bed van exquise witte en groene thee gewikkeld in de geur van hoogwaardige, natuurlijke Siciliaanse biologische citroen en bergamotolie. Onze vrouwelijke interpretatie van de Earl Grey
  • Mosambik Monte Metilile White Tea Biotee Login om onze prijzen te zien.
    Biologisch gecertificeerde witte thee van oorsprong Afrika. Nog een geheime tip. Deze thee kenmerkt zich door een licht kleurige afdronk en een aangenaam fruitig aroma. Een thee die zo volledig onnatuurlijk is voor de oorsprong Afrika. De lange dunne draadblaadjes met veel zilveren puntjes doen meer denken aan een specialiteit uit China.
  • Nights in Paris Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde witte thee met lavendel en vanille.
Filter by

Categorie

Oogst

Regio/land

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd