Gearomatiseerd

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 15

Huidige filters
  • Berry Selection Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van witte thee en cranberry. Twee trends in één kop: fijne witte thee verfijnd met de fruitige bessen smaak van het populaire "power fruit" cranberry.
  • Coconut Truffle Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van witte thee en fruit. Deze thee smaakt als een exotische chocoladereep. De smaak van kokos en truffel is gehuld in zoete chocolade.
  • Crémant Sorbet Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van witte thee, groene thee en fruit. Het uiterlijk van deze kostbare mix van Mao Feng en Pai Mu Tan wordt bekroond door een verscheidenheid aan geselecteerde vruchten. Het boeket van natuurlijke druif en rozen smaak, maakt het tot een genot.

    Voorheen was dit onze Champagne sorbet.

  • Exotic Paradise Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van witte thee en kruiden met passievrucht. Kostelijke China Mao Feng met de verleidelijk exotische smaak van passievrucht te midden van een selectie van tedere bloesems.
  • Hot Cinnamon Apple Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde witte thee met appel en kaneel. De fijne Mao Feng en Pai Mu Tan "witte thee basis" is verfijnd met fruitige appel stukjes en bekroond door de smaak van appel brandy en heerlijke kaneel.
  • Japanese Cherry Blossom Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde witte thee met kers. De donzige smaak van deze melange is voorzichtig opgewaardeerd met de gewichtloze smaak van de Japanse kersenbloesem.
  • Miss Rose Organic Tea * Login om onze prijzen te zien.
    Fijne rozenblaadjes op een bed van exquise witte en groene thee gewikkeld in de geur van hoogwaardige, natuurlijke Siciliaanse biologische citroen en bergamotolie. Onze vrouwelijke interpretatie van de Earl Grey
  • Nights in Paris Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde witte thee met lavendel en vanille.
  • Pomegranate Magnolia Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van witte thee en fruit. Een kostelijke witte thee, natuurlijk op smaak gebracht met fruitige granaatappel en teder magnolia aroma maakt de exclusiviteit van deze melange zeker compleet.
  • Raspberry-Physalis Login om onze prijzen te zien.
    Niet op voorraad
    Gearomatiseerde mix van witte thee en fruit. Exclusieve kostbare Mao Feng is harmonieus geoptimaliseerd door de smaak van fruitige frambozen en exotische physalis.
Pagina
Filter by
Huidige filters

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd