Smaakvol als Iced Tea

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Huidige filters
  • Coconut Truffle Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van witte thee en fruit. Deze thee smaakt als een exotische chocoladereep. De smaak van kokos en truffel is gehuld in zoete chocolade.
  • Exotic Paradise Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van witte thee en kruiden met passievrucht. Kostelijke China Mao Feng met de verleidelijk exotische smaak van passievrucht te midden van een selectie van tedere bloesems.
  • Safari Sunset Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van witte thee met grapefruit en mango. Exotische vruchten zoals physalis en dragon fruit zetten de toon voor deze heerlijke mix. De smaak van sappige mango en verse grapefruit en een boeket van kleurrijke bloemen ronden deze tropische melange af.
  • Source of Wisdom Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde witte en groene thee met citroen en lychee. Een echte zeldzaamheid onder theemengsels - kostbare witte thee en kleine thee-tegels uit China geaccentueerd met de lichte smaak van lychee en citroen. De bron der wijsheid.
  • Tropical Glow Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van witte thee en fruit. Exclusieve China Mao Feng met de trendy smaak van tropische açai en een fruitig exotisch vleugje ananas en mango.
Filter by
Huidige filters

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd