Rooibos

Rooibos is een struik die tot dezelfde familie behoort als acacia's. Het groeit uitsluitend in Zuid-Afrika. Het is vooral bekend om de infusie gemaakt van de bladeren, licht gefermenteerd, waardoor het de naam "rode thee" heeft gekregen, hoewel het niet verwant is aan de theeplant. Rooibosthee kan zowel warm als koud gedronken worden. Het heeft verschillende geneeskrachtige eigenschappen, van ondersteuning bij astma, allergieën tot slapeloosheid, koliek of eczeem.

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 21-30 van 45

  • I Feel Calm Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde blend van rooibos en kruiden. Een rustgevende thee, door de creatie van valeriaan, melisse en sinaasappel. Deze thee geeft een oase van rust met een heerlijk vleugje sinaasappel.
  • Kalahari Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en specerijen. Deze melange combineert de zoetheid van rooibos met romige chocolade en een pittige verse sinaasappel smaak.
  • Kleurrijk Oranje Login om onze prijzen te zien.

    De fruitige smaak van passievrucht en limoen doet je graag op vakantie gaan en is zowel warm als gekoeld perfect. De geweldige uitstraling en intense kleur van de thee zorgen ook voor een echte eye-catcher!

  • Lemon love Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde rooibos thee met citroen en yoghurt. Voor deze rooibos thee melange met een subtiele citrus smaak, is citroengras perfect vermengd met een sprankelende citrus noot en afgerond met een frisse yoghurt smaak.
  • Lotta karotta Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van groene rooibos thee. Groene rooibos thee met de sappige frisse smaak van sinaasappelen en wortelen samen met een lichte frisse hint van citroenmelisse.
  • Magic Desert Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee. Exotische samenstelling met de fruitige smaak van ananas en mango, harmonieus geperfectioneerd met een vers citroen tintje.
  • Magic Green Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene rooibos thee en fruit. De aangenaam zurige smaak van de mangosteen geeft deze mix een tropisch tintje. Verbeterd met een echt kombucha thee-extract samen met de smaaknuances van mango en cactusvijg, bekroond met een vleugje room.
  • Marzipan with Nut Login om onze prijzen te zien.

    Gearomatiseerde mix van rooibos thee. Rooibos thee met de heerlijke smaak van marsepein en afgerond met een lichte hazelnoot hint.

    Bij seizoen thee vind u dit product als Zwarte Pieten thee.

  • Moederdag thee Login om onze prijzen te zien.
    Speciaal voor moeders die graag verrast willen worden met de warmte die zij vroeger deelden hebben wij een gearomatiseerde mix van rooibos thee en noten aangevuld met liefdevolle hartjes. De zoetheid van rooibos thee perfect geharmoniseerd met de bijzondere smaak van gekonfijte amandelen maakt deze thee tot een 'zoete zonde zonder spijt ".
  • Nøthern Berry Kyss Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en bessen. Het fruitige en smaakvolle aroma boeket van Nordic bessen op een zoete rooibos thee basis doet deze smaak beleving denken aan een zwoele zomerse nacht.
Filter by

Categorie

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd