Rooibos

Rooibos is een struik die tot dezelfde familie behoort als acacia's. Het groeit uitsluitend in Zuid-Afrika. Het is vooral bekend om de infusie gemaakt van de bladeren, licht gefermenteerd, waardoor het de naam "rode thee" heeft gekregen, hoewel het niet verwant is aan de theeplant. Rooibosthee kan zowel warm als koud gedronken worden. Het heeft verschillende geneeskrachtige eigenschappen, van ondersteuning bij astma, allergieën tot slapeloosheid, koliek of eczeem.

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 11-20 van 45

  • Cream-Caramel Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde rooibos thee met karamel en crème. Karakteristieke mildheid van rooibos thee gecombineerd met delicate smaak van room en rijke karamel.
  • Crème Brûlée Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en fruit met de smaak van karamel en vanille. Dessert smaak op zijn best. Deze rooibos thee melange bouwt de perfecte basis voor de typische romige smaak van een Crème Brûlée, verfijnd met geselecteerd tonkaboon extract. De zoete karamel noot perfectioneert dit smaakgenot.
  • Dream Catcher Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en fruit. Deze rooibos samenstelling krijgt zijn fruitige frisse smaak door de aangenaam zurige smaak van Noordelijke duindoorn bessen, harmonieus geperfectioneerd met een zoete sinaasappel noot.
  • Fireside Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde rooibos thee met kaneel en sinaasappel. Een fris en kruidige smaak avontuur - afgerond met een vleugje kaneel en sinaasappel, deze rooibos thee melange is een speciale traktatie - niet alleen op koude dagen.
  • Good Evening Tea Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van rooibos en kruiden, licht en goed uitgebalanceerd met ingrediënten als kamille, venkel en melisse, afgerond met valeriaan en een vleugje lavendel bloesem. O.a. venkel brengt ingewanden tot rust en is mond verfrissend. De rustgevende kamille bezorgt u net als valeriaan een goede nachtrust en de lavendel helpt bij nervositeit, stress, rusteloosheid. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Green Rooibos Original Login om onze prijzen te zien.
    Groene rooibos thee.
  • Honey & Almond Organic Tea Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearromatisserde blend van Zwarte thee en Rooibos.

  • Honeybush Original Login om onze prijzen te zien.
    Traditionele Zuid-Afrikaanse thee geplukt van wilde struiken.
  • Hot Chocolate Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee en specerijen. In deze rooibos thee samenstelling worden premium kruiden en fijne cacao kernen verfijnd met een delicate chocoladesmaak. Met een flinke lepel crème een heerlijk alternatief voor de populaire klassieker.
  • Hot Toddy Login om onze prijzen te zien.

    De Schotse klassieker "Hot Toddy" is gemaakt om ons warm te houden op koude dagen. Een mix van whisky, limoen en heet water zorgen voor een unieke smaak. Onze "Hot Toddy" is pittig met een subtiele zoetheid. Gewoon het perfecte drankje voor koude winterdagen en een geweldig alternatief voor glühwein.

Filter by

Categorie

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd