Rooibos

Rooibos is een struik die tot dezelfde familie behoort als acacia's. Het groeit uitsluitend in Zuid-Afrika. Het is vooral bekend om de infusie gemaakt van de bladeren, licht gefermenteerd, waardoor het de naam "rode thee" heeft gekregen, hoewel het niet verwant is aan de theeplant. Rooibosthee kan zowel warm als koud gedronken worden. Het heeft verschillende geneeskrachtige eigenschappen, van ondersteuning bij astma, allergieën tot slapeloosheid, koliek of eczeem.

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Huidige filters
  • Apple Yuzu Organic tea Login om onze prijzen te zien.
    Een voortreffelijke basis van rooibos, verfijnd met het aroma van yuzu, een trendy citrusfruit uit het verre Oosten die met name voorkomt in China, Japan en Korea. Deze blend inspireert met een lichte en aangename citrusnoot. Een zoete appel wordt gebruikt om deze smaak te perfectioneren, waardoor deze blend een buitengewone smaakervaring wordt. * Certified organic, DE-ÖKO-006. Ook als ijsthee een echte traktatie
  • Cranberry-Mandarin Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene rooibos thee en fruit. Deze thee lekkernij met zijn combinatie van sappige zoete mandarijnen en fruitige uitdagende veenbessen word bekroond met een vleugje pepermunt en room.
  • Kleurrijk Oranje Login om onze prijzen te zien.

    De fruitige smaak van passievrucht en limoen doet je graag op vakantie gaan en is zowel warm als gekoeld perfect. De geweldige uitstraling en intense kleur van de thee zorgen ook voor een echte eye-catcher!

  • Lotta karotta Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van groene rooibos thee. Groene rooibos thee met de sappige frisse smaak van sinaasappelen en wortelen samen met een lichte frisse hint van citroenmelisse.
  • Magic Desert Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van rooibos thee. Exotische samenstelling met de fruitige smaak van ananas en mango, harmonieus geperfectioneerd met een vers citroen tintje.
  • Magic Green Login om onze prijzen te zien.
    Niet op voorraad
    Gearomatiseerde mix van groene rooibos thee en fruit. De aangenaam zurige smaak van de mangosteen geeft deze mix een tropisch tintje. Verbeterd met een echt kombucha thee-extract samen met de smaaknuances van mango en cactusvijg, bekroond met een vleugje room.
  • Peach Nectar Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde groene rooibos thee met perzik. De smaak van mediterrane perziken in combinatie met subtiele groene rooibos maakt het tot een volle fruitige smaak ervaring.
  • Red Fruits Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene rooibos thee. Een creatie van exclusieve groene rooibos thee perfect in harmonie met de fruitige smaak van binnenlandse bessen.
Filter by
Huidige filters

Categorie

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd