Thee & Gezondheid

Thee en gezondheid daar is veel over te lezen op het internet.

Veel onderzoeken wijzen uit dat er positieve werking is te vinden in het gebruik van thee en kruiden.

Dat is een prettige wetenschap, maar om bij ons eigen vak te blijven beperken wij ons dan ook tot het aanbieden van de diverse producten.

Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 11-16 van 16

Huidige filters
  • I Feel Refreshed Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde kruiden blend. Een natuurlijk product wat verfrissend werkt door de combinatie van nana mint, pepermunt, eucalyptus en lemongras. De hyssop staat bekend om de positieve effecten op de luchtwegen en longen , en de kleurige korenbloemblaadjes maken de frisse beleving compleet. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • I Feel Strong Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde fruit melange met citrus- goji bes. Verkwikkende fruit drank gemaakt van exotische goji bessen , appel en vlierbloesem verrijkt met vitamine C. Het speciale aroma met natuurlijke kalk olie geeft de thee zijn citrus noot die wonderwel harmonieert met de exotische smaak van goji bessen. Je voelt je sterker met deze exotische compositie die een positief effect heeft op verschillende chronische ziekten, zoals diabetes, hoge bloeddruk, koorts en leeftijdsgerelateerde oogproblemen als staar. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Refreshing Herbs Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden en specerijen. Samen zijn ze sterk! Spicy-hot gember en fris citrus citroengras. U voelt zich weer fit met deze frisse en toch pittige combinatie. O.a. gember werkt als een natuurlijke ontstekingsremmer. Het heeft ook een licht vochtafdrijvend effect. Het vergemakkelijkt het onder controle houden van een hoge bloeddruk. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Relax Yourself Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van fruit, o.a. peer en steranijs. Een mix van dagelijkse zaken houden u vaak nog lang bezig. Ontdek dan deze rustgevende mix waarbij u alle drukte van u af laat glijden. Relax !! Laat uw geesten stromen. Deze verrassende vruchten samenstelling met sappige peren is harmonisch verfijnd met kruidige steranijs en zoete venkel.
  • Silence Login om onze prijzen te zien.

    Gearomatiseerde mix van kruiden en fruit. De unieke zoete fruitige smaak van perziken in combinatie met delicate kruiden resulteren in een harmonieuze compositie, met o.a. melisse dat kalmerend en harmoniserend werkt en geschikt is voor mensen die licht nerveus van nature zijn. Ondersteund bij migraine, ,slapeloosheid en lichte hartklachten door nervositeit. De zoetige appelstukjes, valeriaan en perzikstukjes maken dat u onnodige spanningen relativeert. .

    ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)

  • Wellness Tea Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange. Deze buitengewone appel samenstelling maakt het makkelijk en lekker om jezelf elke dag te behagen! De zoet-zure appel noot is licht verrijkt met kruidig ruikende rozemarijn. Subtiele smaken geven juist het speciaal tintje. Rozemarijn welk een geweldig kruid is met meerdere heilzame en gezonde eigenschappen voor de spijsvertering, bloedsomloop, je energieniveau en het tegengaan van vrije radicalen. Dit komt doordat rozemarijn een goede antioxidant is. De combinatie van appel, rozemarijn en de overige ingrediënten geven je een weldadig gevoel en kun je er weer tegenaan. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
Pagina
Filter by
Huidige filters

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd