Gearomatiseerd

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 11-20 van 21

  • I Feel Pretty Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke blend van kruiden en fruit, o.a. perzik. De schoonheid van deze thee ligt in de kruiden basis , verrijkt met aloë vera, pioenen en spirulina. De smaak van perzik verfijnt het aangename mengsel. De aloë vera heeft een gunstig effect op de spijsvertering, vetverbranding en de elasticiteit van uw huid. En salie wat de genezing bevorderd van alle ontstekingen van de darm, maag, lever, galblaas en urinewegen. De lavendel stimuleert de vocht en wind afdrijving, Zo voelt u zich snel weer prettig. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • I Feel Refreshed Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde kruiden blend. Een natuurlijk product wat verfrissend werkt door de combinatie van nana mint, pepermunt, eucalyptus en lemongras. De hyssop staat bekend om de positieve effecten op de luchtwegen en longen , en de kleurige korenbloemblaadjes maken de frisse beleving compleet. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Magic Punch Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk kruidenmengsel met bergamot en limoen. De milde aangename smaak van lindeboom bloesem samen met de frisse stevige noten van verbena en citroen gras maakt het tot een kruidenthee op basis van natuurlijke en aromatische fruit oliën van citroenen, limoenen en bergamot. Een echt magisch elixer!
  • Melissa Grass Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde mix van kruiden en specerijen.

    Biologische producten en gras waren geen vreemden voor Melissa, zelfs niet in haar schooltijd. Met hennepzaden, citroengras, gerstegras en melisse brengt deze biologische kruidenmelange je in een mum van tijd in de chill-modus. Harmonieus uitgebalanceerd en met een verfrissende limoennoot zorgt deze blend voor een ontspannende rusttijd.

    Trendsetter met succesgarantie

    *Gecertificeerd organisch NL-BIO-01

  • Morning Star Breakfast Tea Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden en fruit. In deze kruiden melange is sprankelende frisheid van pepermunt afgerond met de fruitige zurige smaak van vers geperst sappige grapefruit. Een heerlijke ontbijt thee !
  • Sensual Time Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van kruiden en specerijen. Beleef een sensuele tijd met heerlijke kruiden, zoete kaneel en geselecteerde vanille, bekroond met de verleidelijke smaak van gekonfijte vruchten.
  • Silence Login om onze prijzen te zien.

    Gearomatiseerde mix van kruiden en fruit. De unieke zoete fruitige smaak van perziken in combinatie met delicate kruiden resulteren in een harmonieuze compositie, met o.a. melisse dat kalmerend en harmoniserend werkt en geschikt is voor mensen die licht nerveus van nature zijn. Ondersteund bij migraine, ,slapeloosheid en lichte hartklachten door nervositeit. De zoetige appelstukjes, valeriaan en perzikstukjes maken dat u onnodige spanningen relativeert. .

    ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)

  • Strawberry-Mint Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van kruiden en fruit. De frisse geur van nana mint en de zoete smaak van rijpe aardbeien geven de perfecte touch aan deze kruiden samenstelling.
  • Summer Punch Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van kruiden en fruit. Zomerse verse kruiden met het zoetige exotische karakter van ananas en papaja's en een fruitige mango smaak als topic.
  • Sunset Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden en fruit. Verse pepermunt en de lichte zuurheid van hibiscus samen met de smaak van fruitige kersen maken een harmonieuze smaakbeleving.
Filter by

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd