Groene Thee

Groene thee is een thee die weinig wordt geoxideerd tijdens de productie, waardoor de therapeutische eigenschappen intact blijven (antioxidant, rijk aan vitamine C, stressverlager). Of het nu Chinees of Japans is, groene theeën hebben gemeen dat ze worden bereid met licht heet water (70°C). Sommige theesoorten van hoge kwaliteit kunnen zelfs worden bereid met een water temperatuur van 50°C.

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 47

Huidige filters
  • Asian Summer Login om onze prijzen te zien.
    Groene thee met pomelo. De geel - witte vrucht is familie van de grapefruit, smaakt licht bitter maar is zoeter dan de grapefruit. Een heerlijke verfrissende vrucht.
  • Candied Almond Login om onze prijzen te zien.

    Gearomatiseerde mix van groene thee en specerijen met amandel en kaneel. Op een bedje van milde groene thee komt de aromatische smaak van gekonfijte amandelen aangevuld met een vleugje kaneel perfect tot haar recht. 

  • Cinnamon Star Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee en specerijen. Fijne groene thee die voldoet aan de pittige smaak van kaneel en kruidnagel. Verfijnd met de fijnste vanille die deze melange betovert tot een echte kerst klassieker.
  • Citronella Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde groene thee met citroen smaak. De klassieke smaak van groene thee harmonisch gecombineerd met verfrissend citroengras en een stevige citrus noot.
  • Columbian OP Green Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Gelegen in de Valle del Cauca hooglanden bij Cali, zet deze theetuin Colombia sinds 2016 op de kaart van de top theeproducenten. Deze thee verdient uw aandacht.

  • Creano "BloomingTea" gift set Green tea and glass tea pot Login om onze prijzen te zien.

    Glazen theepot 0,5 l, hoogte 135 mm en doos met een verscheidenheid aan 6 "BloomingTea"-ballen, elk 7 g, gearomatiseerde groene thee, in een geschenkdoos. Smaak en uitstraling zijn perfect gecombineerd in deze handgemaakte theebloemen. De variaties van bloeiende thee laten zien hoe heerlijk en opwindend  thee drinken kan zijn.

  • Creano "BloomingTea" Green tea Login om onze prijzen te zien.

    Zak met 72 "BloomingTea"-ballen, 6 variaties, individueel verzegeld met folie. Smaak en uitstraling zijn perfect gecombineerd in deze handgemaakte theebloemen. De variaties van deze bloeiende thee laten zien hoe heerlijk en opwindend thee drinken kan zijn.

  • Creano Teabox "BloomingTea" Green tea Login om onze prijzen te zien.

    Doos met 6 "BloomingTea"-ballen, afzonderlijk in folie verpakt. Smaak en uitstraling zijn perfect gecombineerd in deze handgemaakte theebloemen. De variaties van bloeiende thee laten zien hoe heerlijk en opwindend thee drinken kan zijn.

  • Creano wooden box "BloomingTea" Mix Login om onze prijzen te zien.

    Houten kist met 12 "BloomingTea" balletjes, groene thee, witte thee, zwarte thee. Smaak en uitstraling zijn perfect gecombineerd in deze handgemaakte theebloemen. De variaties van bloeiende thee laten zien hoe heerlijk en opwindend thee drinken kan zijn.

  • Dream Dancer Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee, witte thee en fruit. Gecombineerd met kostbare witte thee en een fruitige hint van perzik, nodigt deze groene thee u uit om plezierig weg te dromen.
Pagina
Filter by
Huidige filters

Categorie

Regio/land

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd