Groene Thee

Groene thee is een thee die weinig wordt geoxideerd tijdens de productie, waardoor de therapeutische eigenschappen intact blijven (antioxidant, rijk aan vitamine C, stressverlager). Of het nu Chinees of Japans is, groene theeën hebben gemeen dat ze worden bereid met licht heet water (70°C). Sommige theesoorten van hoge kwaliteit kunnen zelfs worden bereid met een water temperatuur van 50°C.

 

Foto-tabel Lijst
Van laag naar hoog sorteren

Producten 21-30 van 91

  • Orange Chocolate Login om onze prijzen te zien.

    Let op! Receptuur gewijzigd

    Gearomatiseerde mix van groene thee en fruit. Deze light thee melange is een decadente traktatie. Exquisit Sencha gecombineerd met een natuurlijke smaak van cacao en frisse fruitige sinaasappel versterkt met een fijne truffel noot. Gewoon een waar genot.

     

      

  • Oasis of Senses Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee, witte thee en fruit. Door fruitige sinaasappel en de fijnste kruiden tot een aromatische noot-achtige smaak te transformeren, word de milde smaak van de delicate samenstelling van groene sencha en witte thee een intensief feest voor de zintuigen.
  • Myrtle Ginger Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee. Deze thee melange maakt indruk met zijn pittige gember smaak en wordt zachtjes gevleid door de lichte frisheid van citroen mirte en citroengras.
  • Miss Rose Organic Tea * Login om onze prijzen te zien.
    Fijne rozenblaadjes op een bed van exquise witte en groene thee gewikkeld in de geur van hoogwaardige, natuurlijke Siciliaanse biologische citroen en bergamotolie. Onze vrouwelijke interpretatie van de Earl Grey
  • Mindfulness & Tea Focus Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijke melange van groene thee en kruiden.

    • Natuurlijk, zonder toegevoegde smaakstoffen.

  • Mindfulness & Tea Energy Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijke melange van groene thee, stukjes fruit en kruiden.

    • Natuurlijk, zonder toegevoegde smaakstoffen

  • Matcha Kaori Organic Login om onze prijzen te zien.

    Matcha Kaori is naast onze Matcha Hana een van de duurdere theesoorten en wordt met de grootste zorg in Japan geproduceerd. Tijdens de productie staan ​​de theeplanten op de velden tijdelijk in de schaduw. Van deze gearceerde Japanse groene thee (Tencha) wordt het felgroene Matcha-poeder voorzichtig en langzaam gemalen. Onze gecertificeerde biologische Matcha's komen voor 100% uit Japan. In Japan wordt het theeblad verbouwd en geoogst, de thee wordt verwerkt, vermalen tot Matcha en verpakt. Matcha wordt verkregen door de Tencha zeer fijn te malen.
    Voor de Tencha-productie wordt een theeblad gebruikt dat meer dan 18 dagen in de schaduw staat. Door de schaduwwerking wordt het blad donkerder en intenser. Dit leidt tot de intense, felgroene kleur van Matcha van hoge kwaliteit. Bovendien worden de bladnerven en stengels gescheiden van het bladvlees om een ​​bijzonder fijn smaakprofiel te verkrijgen. Hoe fijner verwerkt en gemalen, hoe aromatischer de smaak en hoe zachter het gevoel in de mond. Een bijzonder indrukwekkende kwaliteitsindicator is de kleur van het poeder. Hoe donkerder en groener, hoe beter de kwaliteit en hoe fijner de smaak.

  • Matcha Hana Organic Login om onze prijzen te zien.

    Matcha Hana is een van de duurste theesoorten en wordt met de grootste zorg in Japan geproduceerd.
    Tijdens de productie staan ​​de theeplanten op de velden tijdelijk in de schaduw. Van deze gearceerde Japanse groene thee (Tencha) wordt het felgroene Matcha-poeder voorzichtig en langzaam gemalen. Onze gecertificeerde biologische Matcha's komen voor 100% uit Japan. In Japan wordt het theeblad verbouwd en geoogst, de thee wordt verwerkt, vermalen tot Matcha en verpakt. Matcha wordt verkregen door de Tencha zeer fijn te malen. Voor de Tencha-productie wordt een theeblad gebruikt dat meer dan 18 dagen in de schaduw staat. Door de schaduwwerking wordt het blad donkerder en intenser. Dit leidt tot de intense, felgroene kleur van Matcha van hoge kwaliteit. Bovendien worden de bladnerven en stengels gescheiden van het bladvlees om een ​​bijzonder fijn smaakprofiel te verkrijgen. Hoe fijner verwerkt en gemalen, hoe aromatischer de smaak en hoe zachter het gevoel in de mond. Een bijzonder indrukwekkende kwaliteitsindicator is de kleur van het poeder.Hoe donkerder en groener, hoe beter de kwaliteit en hoe fijner de smaak.

  • Mango Indica Premium Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee en mango. De fruitige aromatische smaak van exotische rijpe mango maakt deze thee melange buitengewoon.
  • Mango Indica Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde zwarte thee met mango. Soepel en fruitig gevleid door exotische mango. Deze thee melange verwent de zintuigen op een charmante manier.
Filter by

Categorie

Allergeen vrij

Regio/land

Zettijd

Oogst

Temperatuur