Groene Thee

Groene thee is een thee die weinig wordt geoxideerd tijdens de productie, waardoor de therapeutische eigenschappen intact blijven (antioxidant, rijk aan vitamine C, stressverlager). Of het nu Chinees of Japans is, groene theeën hebben gemeen dat ze worden bereid met licht heet water (70°C). Sommige theesoorten van hoge kwaliteit kunnen zelfs worden bereid met een water temperatuur van 50°C.

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 37

Huidige filters
  • Candied Almond Login om onze prijzen te zien.

    Gearomatiseerde mix van groene thee en specerijen met amandel en kaneel. Op een bedje van milde groene thee komt de aromatische smaak van gekonfijte amandelen aangevuld met een vleugje kaneel perfect tot haar recht. 

  • Cinnamon Star Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee en specerijen. Fijne groene thee die voldoet aan de pittige smaak van kaneel en kruidnagel. Verfijnd met de fijnste vanille die deze melange betovert tot een echte kerst klassieker.
  • Citronella Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde groene thee met citroen smaak. De klassieke smaak van groene thee harmonisch gecombineerd met verfrissend citroengras en een stevige citrus noot.
  • Creano "BloomingTea" gift set Green tea and glass tea pot Login om onze prijzen te zien.

    Glazen theepot 0,5 l, hoogte 135 mm en doos met een verscheidenheid aan 6 "BloomingTea"-ballen, elk 7 g, gearomatiseerde groene thee, in een geschenkdoos. Smaak en uitstraling zijn perfect gecombineerd in deze handgemaakte theebloemen. De variaties van bloeiende thee laten zien hoe heerlijk en opwindend  thee drinken kan zijn.

  • Creano "BloomingTea" Green tea Login om onze prijzen te zien.

    Zak met 72 "BloomingTea"-ballen, 6 variaties, individueel verzegeld met folie. Smaak en uitstraling zijn perfect gecombineerd in deze handgemaakte theebloemen. De variaties van deze bloeiende thee laten zien hoe heerlijk en opwindend thee drinken kan zijn.

  • Creano Teabox "BloomingTea" Green tea Login om onze prijzen te zien.

    Doos met 6 "BloomingTea"-ballen, afzonderlijk in folie verpakt. Smaak en uitstraling zijn perfect gecombineerd in deze handgemaakte theebloemen. De variaties van bloeiende thee laten zien hoe heerlijk en opwindend thee drinken kan zijn.

  • Dream Dancer Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee, witte thee en fruit. Gecombineerd met kostbare witte thee en een fruitige hint van perzik, nodigt deze groene thee u uit om plezierig weg te dromen.
  • Earl Grey ( green ) Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde groene thee, citroen-achtig met bergamot. De klassieke, maar dan anders. Op een milde groene thee basis met een fijne bergamot smaak ontvouwt zich een soepele smaakbeleving.
  • Ginger Shortbread Login om onze prijzen te zien.

    De productie en het recept voor Schotse zandkoekjes zijn van generatie op generatie doorgegeven en zijn tot op de dag van vandaag heilig voor de Schotten. Gember en amandelen passen echter niet alleen goed in het klassieke gebak, maar combineren ook perfect in een kopje thee. U hoeft niet te bakken om van de smaak van zandkoek te genieten.

  • Good Harvest ( Last stock ) Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde groene thee met appel en kaneel. Met deze thee melange met zonovergoten appelsmaak in perfecte harmonie met een fijn vleugje kaneel vang je de laatste opwarmende zonnestralen van de herfst.
Pagina
Filter by
Huidige filters

Categorie

Regio/land

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd