Smaakvol als Iced Tea

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Huidige filters
  • Citronella Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde groene thee met citroen smaak. De klassieke smaak van groene thee harmonisch gecombineerd met verfrissend citroengras en een stevige citrus noot.
  • Dream Dancer Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee, witte thee en fruit. Gecombineerd met kostbare witte thee en een fruitige hint van perzik, nodigt deze groene thee u uit om plezierig weg te dromen.
  • Goji-Açai Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee met fruit. Fruitige en verfrissende mix van groene thee met de smaak van oosterse goji bessen en amazone açai fruit.
  • Kleurrijk Groen Login om onze prijzen te zien.

    Lievelingskleur: GROEN staat voor pure verfrissing: de combinatie van groene thee, verschillende kruiden en lievevrouwebedstro aroma zorgt voor een onvergelijkbare groene smaak. En dat zie je ook terug in de kleur van de thee.

  • Lime Ginger Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijke mix van groene thee en specerijen en de smaak van gember en limoen. Milde Sencha gecombineerd met verse schillen van citrusvruchten, citroen mirte en pittige gember, verfijnd met zoetige kaneel en fijne reepjes wortel.

     

  • Mango Indica Premium Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee en mango. De fruitige aromatische smaak van exotische rijpe mango maakt deze thee melange buitengewoon.
  • Orange Ginger Login om onze prijzen te zien.

    Let op! Receptuur gewijzigd

    Gearomatiseerde mix van groene thee en specerijen.Fijne milde Sencha, harmonieus gecombineerd met de fruitige frisse smaak van sinaasappel en een vleugje gember.

  • Passion Fruit-Mango Login om onze prijzen te zien.

    Let op! Receptuur gewijzigd

    Gearomatiseerde mix van groene thee. Deze thee melange ontwaakt uw verlangens naar het verre Oosten. De zoetheid van de zongerijpte zomer ananassen afgerond met de exotische smaak van passievrucht en mango.

  • Yoghurt-Amarena-Cherry Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee en fruit. Een frisse combinatie die ook uitermate geschikt is al iced tea.
Filter by
Huidige filters

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd