Gearomatiseerd

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 21-30 van 37

  • Myrtle Ginger Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee. Deze thee melange maakt indruk met zijn pittige gember smaak en wordt zachtjes gevleid door de lichte frisheid van citroen mirte en citroengras.
  • Oasis of Senses Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee, witte thee en fruit. Door fruitige sinaasappel en de fijnste kruiden tot een aromatische noot-achtige smaak te transformeren, word de milde smaak van de delicate samenstelling van groene sencha en witte thee een intensief feest voor de zintuigen.
  • Orange Chocolate Login om onze prijzen te zien.

    Let op! Receptuur gewijzigd

    Gearomatiseerde mix van groene thee en fruit. Deze light thee melange is een decadente traktatie. Exquisit Sencha gecombineerd met een natuurlijke smaak van cacao en frisse fruitige sinaasappel versterkt met een fijne truffel noot. Gewoon een waar genot.

     

      

  • Orange Ginger Login om onze prijzen te zien.

    Let op! Receptuur gewijzigd

    Gearomatiseerde mix van groene thee en specerijen.Fijne milde Sencha, harmonieus gecombineerd met de fruitige frisse smaak van sinaasappel en een vleugje gember.

  • Passion Fruit-Mango Login om onze prijzen te zien.

    Let op! Receptuur gewijzigd

    Gearomatiseerde mix van groene thee. Deze thee melange ontwaakt uw verlangens naar het verre Oosten. De zoetheid van de zongerijpte zomer ananassen afgerond met de exotische smaak van passievrucht en mango.

  • Prickly Pear- Mangosteen Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee. Deze thee melange is een spannende smaak combinatie van Zuid-Amerikaanse cactusvijg en Aziatische mangosteen. Een pure exotische smaaksensatie.
  • Queen of Roses Login om onze prijzen te zien.
    Samen met rozenknoppen en bloembladen kan deze compositie echt majestueus worden bekeken. De schoonheid wordt alleen bekroond door de fruitige smaak van perzik en vanille van de wijngaard.
  • Quince Ginger Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde mix van groene thee en fruit. Een echte smaak ervaring voor elk wat wils - groene thee en fruitige appel in combinatie met de lichte kruidigheid van gember, afgerond met een vleugje kweepeer bovenop.
  • Sencha Mandarin Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijke mix van groene thee. Het delicate karakter van deze Sencha wordt bekroond met de fruitige en aromatische smaak van mandarijn en kaneel.

     

  • Sweet Curcuma Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde blend van groene thee met ananas en curcuma. Voedingswaarde labeling is belangrijk in de EU.
Filter by

Regio/land

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd