Fruit melanges

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 12

Huidige filters
  • Arabian Marzipan Dream Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange.. Een verleidelijke samenstelling van fruitige vijgen, exotische ananas en pikante amandelen aangevuld met de subtiele zoete smaak van marsepein.
  • Baked Apple ( Seasonal tea* ) Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde laag zurige fruitmelange met de smaak van appel, rum en specerijen.
  • Candied Almonds Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met amandel. Geliefd, ongeacht waar. Op kerstmarkten, bij het "Oktoberfest", op kermissen. Deze laag-zurige fruit samenstelling overtuigt met zijn verfijnde verleidelijke zoete smaak van gekonfijte amandelen.
  • Cherry Trifle Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met kersen en marsepein. De fruitige smaak van sappige kersen harmoniseert met de zoete hint van marsepein, waardoor u deze zoete verleiding niet kunt weerstaan.
  • Christmas Fruit Melange Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met kaneel en kruidnagel. Deze verleidelijke evenwichtige fruit melange met de winterse smaak van kaneel en kruidnagel brengt een waar genot in kerst tijd. Een seizoensgebonden thee: Voor een ideale versheid en een perfecte smaak bieden wij deze herfst en winter specialiteit uitsluitend tijdens het seizoen van 1 Augustus tot 31 Maart.
  • Fig Rosé Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met amandel, karamel en vijg. Subtiele harmonieuze en zoete samenstelling gemaakt van zongerijpte vijgen, appels en sappige ananas, heerlijk geaccentueerd met de smaak van karamel gekonfijte amandelen en een vleugje rozen.
  • Fiona's Fruit Cake Login om onze prijzen te zien.

    Als Schots meisje houdt Fiona van fruit, zoals appels, peren, bessen en rozijnen, die in bijna elke Schotse fruitcake te vinden zijn. Deze zijn ook super lekker warm doordrenkt. Deze aromatische fruitmelange overtuigt met fruitige en kruidige tonen.

  • Fireplace Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met kaneel. De meest originele onder de fruit melanges, welke een grote populariteit geniet, niet alleen in het winter kerst seizoen ! De pittige kaneel smaak is verfijnd met de zoetheid van rooibos en natuurlijke vanille stukjes.
  • Hot Fudge Apple Pudding Login om onze prijzen te zien.

    Gearomatiseerde fruit melange met de smaak van o.a. appel en kaneel. Deze laag-zurige fruit melange smaakt als een zelfgemaakte fruitige-romige pudding met romige en zoete karamel saus.

  • Jul Gløgg Login om onze prijzen te zien.

    Zonder Gløgg zou het geen kerst in Scandinavië zijn. Deze dieprode fruitmelange verrukt met zijn intense smaak van bessen, kruidnagel en kaneel verfijnd met een vleugje rum.

    Een alcoholvrij winterplezier dat net zo lekker is als de echte Gløgg.

Pagina
Filter by
Huidige filters

Categorie

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd